Trailer: Første tempofyldte teaser til "Gran Turismo"-filmen

Filmen baseret på det ekstremt populære bilspil kører ind i de danske biografer til sommer.

Hollywoods næste spilfilm, "Gran Turismo", er lidt anderledes end de fleste inden for sin nichegenre – i stedet for at være baseret direkte på spillet af samme navn, handler filmen om folk, der har spillet spillet.

"Gran Turismo" (altså filmen) er baseret på den sande fortælling om en ung "Gran Turismo"-gamer, Jann Mardenborough, der vandt en spilkonkurrence og derefter blev en professionel racerkører i virkelighedens verden.

Og Sony Pictures har netop frigivet det første smugkig på den kommende film, og teaseren byder både på flere korte klip fra "Gran Turismo" samt en masse ros fra filmens stjerner, herunder David Harbour ("Black Widow") og Orlando Bloom ("Kingdom of Heaven").

Læs også: Geri fra Spice Girls får rolle i "Gran Turismo"-filmen

Archie Madekwe ("Midsommar") spiller filmens unge racerkører, mens rollelisten også huser navne som Djimon Hounsou og den tidligere Spice Girl Geri Halliwell-Horner, som spiller heltens forældre.

Filmens instruktør er også en prominent personlighed: sydafrikanske Neill Blomkamp, som er bedst kendt for sci-fi-filmene "District 9" og "Elysium", men som hovedsageligt har lavet kortfilm siden midt-10'erne.

Manuskriptet skrives af to Oscar-nominerede fyre, Jason Hall ("American Sniper") og Zach Baylin ("King Richard"), så på papiret har "Gran Turismo"-filmen gode odds for at ende som en af Hollywoods bedre spilfilmatiseringer.

"Gran Turismo" kører ind i biograferne i august 2023. Den første teaser kan ses her:

Kommentarer

Første tempofyldte teaser til "Gran Turismo"-filmen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen