Trailer: Godzilla og King Kong slås igen i traileren til "Godzilla x Kong: The New Empire"

De ikoniske filmmonstre slår pjalterne sammen i kampen mod en endnu større, underjordisk trussel.

Det er blot få dage siden, at den japanske "Godzilla Minus One" fik premiere i flere danske biografer (herunder i FORMAT Biograf), og om blot fire måneder får vi den næste amerikanske film i rækken om det legendarisk filmmonster: "Godzilla x Kong: The New Empire".

Filmen er det femte filmkapitel i den såkaldte "MonsterVerse"-saga, som tidligere har givet os Gareth Edwards' "Godzilla" fra 2014 samt "Kong: Skull Island", "Godzilla II: King of the Monsters" og senest 2021's "Godzilla vs. Kong". Også den spritnye streaming-serie "Monarch: Legacy of Monsters" udfolder sig inden for netop dette monsterunivers.

Og "Godzilla x Kong: The New Empire" er en direkte forsættelse til "Godzilla vs. Kong" og har igen Adam Wingard ("The Guest", "You're Next") i instruktørstolen. Og foran kameraet finder vi nok en gang skuespillere som Rebecca Hall, Brian Tyree Henry og Kaylee Hottle samt (ikke mindst) de CGI-skabte megamonstre Godzilla og King Kong.

Læs også: Ny "Cloverfield"-film er på vej

Også Dan Stevens fra Wingards førnævnte kult-thriller, "The Guest", tropper op i den nye film, som endnu en gang dykker ned i Jordens underjordiske verden, hvor vi møder en række nye, særegne væsner – lige fra nuttede kæmpeaber til mere ondskabsfulde bæster, som Godzilla og Kong bekæmper på vegne af både os og alle de andre levende væsner på overfladen.

"Godzilla x Kong: The New Empire" er den 38. spillefilm med Godzilla og den 15. spillefilm med King Kong, siden de to filmmonstre blev introduceret i hhv. 1954's "Godzilla" og 1933's "King Kong".

Filmen får dansk biografpremiere den 11. april 2024, og den første trailer kan ses her:

Kommentarer

Godzilla og King Kong slås igen i traileren til "Godzilla x Kong: The New Empire"

  • 0

    De her Godzilla/King Kong film er vel fint i tråd med Godzilla-universet?

    Anyway, Godzilla 2014 er en af mine yndlingsfilm, men det har jeg absolut svært ved at sige om nogle af efterfølgerne.

    steadi 4-12-23 06:12

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen