Trailer: Instruktøren af "Coraline" og "The Nightmare before Christmas" er klar med sin næste film: "Wendell & Wild"

Keegan-Michael Key og Jordan Peele udgør en dæmonisk duo i Henry Selicks seneste eventyr.

Henry Selick er den visionære stop motion-pioner, der hjalp med at bringe både Tim Burtons "The Nightmare before Christmas" og Neil Gaimans "Coraline" til live.

Det er et enormt arbejde at bringe karakterer til live med stop motion, så der er selvsagt lidt langt imellem Selicks projekter. Men en ny film er på vej, og det ser ud til, at vi også denne gang kan forvente en gang børnevenlig uhygge til den kommende Halloween-måned.

Se også: Den berømte trædukke vækkes til live i ny trailer til Guillermo del Toros "Pinocchio"

"Wendell & Wild" er historien om to utilregnelige dæmonbrødre, der forsøger at få adgang til de levendes land ved hjælp af en ung pige. 

Stemmerne til de to dæmoner Wendell og Wild leveres af Keegan-Michael Key og Jordan Peele, mens Angela Bassett, James Hong og Ving Rhames udfylder nogle af de andre roller i filmen.

"Wendell & Wild" får premiere på Netflix 28. oktober. Traileren kan ses her:

Kommentarer

Instruktøren af "Coraline" og "The Nightmare before Christmas" er klar med sin næste film: "Wendell & Wild"

 • ★★★★★1

  Keegan-Michael Key og Jordan Peele, sammen igen! dog ikke live action, men jeg tager hvad jeg kan få, dog håber jeg stadigvæk på live action en dag også. Deres Sketch show er legendarisk, og har så mange Knivskarpe afsnit, og jeg finder nye fra tid til anden ret sikker på jeg ikke har set alle.

  Højde punkter er klart ting som

  Little Homie

  Og Is this a racist song, eller hvad den hedder.

  Og episoden med de racistiske Zombier er også ganske skarp, men ja man kan nemt få timer til at gå ved bare at se deres gamle ting.

  Elwood 7-09-22 20:50

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen