Trailer: Liam Neeson røver banker og giver bank i eksplosiv "Honest Thief"-trailer

Seriøst... har forbrydere ikke snart fattet, at man ikke skal pisse Liam Neeson af?

Den efterhånden 68-årige Liam Neeson kæmper stadig en brav kamp for at komme i Guinness Rekordbog som "Skuespilleren med flest film om ældre, skydeglade mænd, der er ude efter hævn".

Ovenpå de tre "Taken"-film, "Unknown Identity", "Cold Pursuit" og "Begravet i fortiden" laver Neeson nu endnu en "hævnfilm": "Honest Thief".

I "Honest Thief" spiller Neeson en mangeårig bankrøver ved navn Tom, som melder sig selv til politiet, fordi han vil leve i fred og fordragelighed med sin nye kæreste, Annie.

Men Tom bliver røvrendt af to FBI-agenter, som stjæler Toms penge og tæsker hans nye kæreste, så nu vil Tom selvfølgelig have det, som rimer på "nævn", og som Neeson har været ude efter i stort set samtlige film siden årtusindskiftet.

Ud over Neeson finder vi bl.a. Jai Courtney ("Suicide Squad") og Robert Patrick ("Terminator 2: Dommedag") foran kameraet.

Hvis "Honest Thief" ikke udskydes på grund af coronavirussen, så udkommer filmen i USA's biografer den 9. oktober, mens en dansk premieredato endnu ikke er blevet bekræftet.

Kommentarer

Liam Neeson røver banker og giver bank i eksplosiv "Honest Thief"-trailer

  • ★★★★2

    For hulen, manden bliver ved!??

    Meen, jeg tilgiver ALT! Fordi: Rob Roy(1995) - lige så meget grundet Tim Roth, men det er anden snak :-) 

    Gasivodo31-07-20 22:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen