Trailer: Dianas tragiske død dominerer traileren til sidste sæson af "The Crown"

Efter syv år, seks sæsoner og 21 Emmy-priser lakker det mod enden for Netflix-hittet om Storbritanniens kongefamilie.

Streaming-sensationen "The Crown" har siden 2016 skildret det britiske kongehus' tumultagtige udvikling fra 1940'erne og frem til nyere tid.

Seriens kommende 6. årgang bliver også dens sidste, og i en spritny trailer, der kan ses herunder, får vi et følelsesladet indblik i sæsonens dramatiske forløb.

Læs også: Moovy og DR: Større, flottere, episk - forventninger til afslutningen på "The Crown" er i top

Det helt store omdrejningspunkt i seriens svanesang er Diana Spencers død. Efter sin skilsmisse fra prins Charles finder Diana sammen med den egyptiske filmproducer Dodi Fayed, søn af forretningsmanden Mohamed Al-Fayed, og begge dør i et biluheld i Paris, mens deres vogn jages af en flok umættelige paparazzi.

I "The Crown" er skuespillerne løbende blevet erstattet af andre i takt med seriens forløb, men hér gentager Elizbaeth Debicki ("Tenet") rollen som Diana, mens Imelda Staunton ("Harry Potter og Fønixordenen"), Dominic West ("The Wire") og Jonathan Pryce ("Brazil") vender tilbage som hhv. dronning Elizabeth II, Charles og prins Philip.

Diana og Charles' to unge sønner, William og Harry, spilles af hhv. Ed McVey og Luther Ford.

6. sæson af "The Crown" foregår i årene 1997-2005 og er delt op i to dele, hvor den første lander på Netflix den 16. november, mens anden halvdel udkommer den 14. december. Se den omtalte trailer her:

Kommentarer

Dianas tragiske død dominerer traileren til sidste sæson af "The Crown"

 • ★★★★★★0

  Dejligt de endelig får aflivet den fejlcastede Elizbaeth Debicki - kunne de så ikke også gøre det samme med Dominic West - som er endnu værre i rollen som Charles. :-)

  Nå - jeg ser frem til at få det hele afsluttet, selvom niveauet lige faldt en smule i forrige sæson - i en af de bedste serier der er lavet.

  Wayne27-10-23 11:32

 • ★★★★1

  Men der står da, at hun gentager rollen?

  Eller skulle din bemærkning forstås som at endelig dør den karakter hun spiller?

  S. Rico27-10-23 17:57

 • ★★★★★★1

  Men der står da, at hun gentager rollen?

  Eller skulle din bemærkning forstås som at endelig dør den karakter hun spiller?

  Yessir ;-)

  Wayne27-10-23 19:48

 • ★★★★0

  Yessir ;-)

  Øv. Første gang jeg skimmede artiklen og din kommentar, fik jeg den opfattelse, at Elizbaeth Debicki var blevet erstattet af en anden skuespiller. 

  Man kan selvfølgelig håbe, at biluheldet sker i et af de første afsnit, så der også når at komme fokus på andre ting end alt det der Charles/Diana halløj.

  S. Rico28-10-23 18:50

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen