Trailer: "Nisser": Første kig på onde nisser i dansk Netflix-serie

Folkene bag "The Rain" fejrer juletiden med endnu en katastrofeserie.

I år falder julen ikke så hvidt og mildt som forventet. Ikke hvis vi skal tro på "Nisser", som er skruet sammen af Miso Film, der tidligere har produceret dommedagsserien "The Rain", og som nu vender tilbage til Netflix med en juleserie med et twist af gys. Hér er skabningerne nemlig ikke søde og venlige, men direkte ondskabsfulde.

Se også: Moovy TV: "The Rain"-interview: Alba August & Mikkel Boe Følsgaard

I håbet om at genfinde hinanden over julen rejser en familie på fire til en afsides dansk ø. Her opdager de dog snart, at øen er styret af beboere, der lever i et stærkt religiøst fællesskab i samhørighed med farlige væsener i skoven, som viser sig at være... nisser. Virkelige, uhyggelige nisser, der inspirerede de folkesagn og myter, vi alle kender.

Da pigen i familien finder en babynisse og tager den med hjem, bryder hun uforvarende balancen og kaster alle på øen ud i en livsfarlig kamp om tro, håb og ren overlevelse.

Rollelisten tæller Sonja Steen, Milo Toke Bendix Campanale, Ann Eleonora Jørgensen, Vivelill Søgaard Holm, Rasmus Hammerich, Peder Thomas Pedersen, Lila Nobel og Lukas Løkken.

Serien består af seks afsnit og er skabt og skrevet af Stefan Jaworski, instrueret af Roni Ezra og produceret af Elise H. Lund fra Miso Film.

"Nisser" får premiere 28. november. Se traileren herunder:

Kommentarer

"Nisser": Første kig på onde nisser i dansk Netflix-serie

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen