Moovy Exclusive: Moovy Podcast x Øst for Paradis: Se Sofia Coppolas fantastiske debutfilm "The Virgin Suicides" i biografen

Nu har du chancen for at opleve Sofia Coppolas fantastiske ungdomsfilm med Kirsten Dunst i hovedrollen på det store lærred.

1999 var et magisk år, hvor mange film, der i dag hyldes som klassikere, udkom. Bare se på titler som "Fight Club", "The Matrix", "Eyes Wide Shut" og "American Beauty". En film, der nogle gange glemmes i samme åndedrag, men som bestemt hører til i samme klassikerkategori, er "The Virgin Suicides" – som du nu har mulighed for at opleve i biografen!

"The Virgin Suicides" er baseret på Jeffrey Eugenides' bog af samme navn og markerer Sofia Coppolas instruktørdebut i en alder af 28 år – filmmageren, der siden har skabt en storslået karriere, og som sidste år var aktuel med "Priscilla"

Fortællingen omhandler en flok søstre, der vokser op i en kedelig forstad, hvor hormonfyldte drenge, strenge forældre og besværet ved at realisere drømme knuser håbet om en bedre tilværelse.

Anført af en ung Kirsten Dunst, som medvirker i flere af Coppolas film, byder den stilistiske film på en følsom fortælling om at vokse op. På rollelisten ses bl.a. unge Josh Harnett og Hayden Christensen samt Danny DeVito, Kathleen Turner og James Woods.

HØR OGSÅ: SPOTLIGHT #10 - SOFIA COPPOLA: BERØMMELSENS PRIS (DEL I)

Moovy Podcast har fornøjelsen af at præsentere filmen på det store lærred. Det sker i Øst for Paradis i Aarhus tirsdag d. 23 januar kl. 18.30. Du kan købe billetter her.

Til at præsentere filmen og sætte lidt ord på Sofia Coppola samt de tanker, der ligger bag filmatiseringen, kommer værterne fra Moovy Podcast, Joachim Jelle og Mikkel Abel.

Her bliver der sat ord på Sofia Coppolas rejse fra fejlslagen skuespiller til succesrig filmmager, anekdoter fra produktionen af "The Virgin Suicides", hvor farmand Francis Ford Coppola ikke er bleg for at blande sig, og på hvordan filmen etablerer Coppolas kendetegn, heriblandt fokus på kvinder i problemer.

Alt dét og meget mere kan du blive klogere på ved visningen – du kan også høre Moovy Podcast gennemgå hele Sofia Coppolas karriere og film i deres Spotlight-afsnit: "Sofia Coppola: Berømmelsens pris".

Kommentarer

Moovy Podcast x Øst for Paradis: Se Sofia Coppolas fantastiske debutfilm "The Virgin Suicides" i biografen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen