Chris Pine og Karl Urban glæder sig også til "Star Trek 4" – men kalenderen driller lidt

Kirk og McCoy vender (forhåbentlig) snart tilbage på rumskibet Enterprise.

For en måned siden fik vi endelig en større, officiel udmelding om den næste "Star Trek"-film: den bliver en direkte fortsættelse til "Star Trek Beyond" med Chris Pine og Co. tilbage foran kameraet som besætningen på Starfleet-rumskibet Enterprise.

Men blot få dage senere kom det frem, at den annoncering var kommet bag på filmens egne skuespillere, som ikke var blevet fortalt om projektet, før deres deltagelse i projektet var blevet offentliggjort(!).

Trekkies kan dog tilsyneladende ånde lettet op: Simon Pegg (Scotty) og Zoe Saldana (Uhura) har allerede talt med pressen om, hvor meget de glæder sig til at lave filmen, og nu afslører Chris Pine (Kirk) og Karl Urban (McCoy), at de også ser frem til atter at hænge ud med deres "Star Trek"-kollegaer foran og bag kameraet.

Se også: Enterprise og Spock er tilbage i første flotte "Star Trek: Strange New Worlds"-trailer

Chris Pine, som spillede Enterprise-kaptajnen James T. Kirk i de tre seneste "Star Trek"-film, er flere gange blevet spurgt ind til "Star Trek 4" af den amerikanske presse i forbindelse med premieren på thrilleren "All the Old Knives", som er instrueret af danske Janus Metz.

TrekMovie har samlet Pines respons, og den 41-årige skuespiller fastslår bl.a.: "Jeg tror, vi alle sagde til hinanden: 'havde du hørt om det her?' Men vi er ofte de sidste, der får noget nyt at vide, og jeg ved, at vi alle glæder os til at komme i gang.

"'Star Trek' er det bedste job nogensinde. Jeg elsker fortællingen, jeg elsker 'Star Trek', jeg elsker mine kollegaer. Vi er klar, så snart de sender et manuskript."

Og Karl Urban, som spillede Enterprises cheflæge, Leonard 'Bones' McCoy i de tre seneste "Star Trek"-film, glæder sig også – men han er også lidt nervøs for, at han ikke kan klemme filmen ind i sin travle kalender, som åbenbart er fyldt med optagelser til tv-serien "The Boys" frem til slutningen af året:

"Jeg skyder 'The Boys' frem til nytår, så jeg ved simpelthen ikke, om jeg får tid... Men jeg ville elske at arbejde med de folk igen. Det er det bedste slæng. Vi får se."

Den næste "Star Trek"-film udkommer i december 2023, og optagelserne går efter planen i gang til efteråret, så det er selvfølgelig ikke utænkeligt, at filmholdet kan vente med at skyde Urbans scener til sidst på året, når han får mere luft i kalenderen – eller måske kan han endda arbejde på begge projekter samtidigt og udnytte sine pauser under produktionen af "The Boys".

Vi håber selvfølgelig ikke, at Urban får så travlt, at han får brug for at blive tilset af en "ægte McCoy"...

Herunder kan I desuden se Moovy TV's eksklusive video-interviews med Enterprise-besætningen op til biografpremieren på "Star Trek Beynod" tilbage i 2016:

Kommentarer

Chris Pine og Karl Urban glæder sig også til "Star Trek 4" – men kalenderen driller lidt

 • ★★★★★★1

  "jeg ved simpelthen ikke, om jeg får tid" - Det gør du Karl Urban!

  Wayne15-03-22 11:13

 • 0

  "jeg ved simpelthen ikke, om jeg får tid"

  Der er altså et eller andet der virker lidt luren ved det projekt. Man kunne næste få den ide, at der har været behov for at melde noget ud eller få lukket nogle pesudokontrakter for, at beholder rettigheder m.m.

  Ovenstående er lidt sølvpapirshat men processen, de ukoordinerede udmeldinger og skuespiller der ikke har tid i kalderen virker en smule underligt.

  Anyway, hilser som altid mere Trek velkommen.

  Dominar Rygel XVI15-03-22 17:39

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen