Den oprindelige Nathan Drake indtaler lydbog-versionen af "Uncharted"-filmen

Snart kan du opleve "Uncharted"-filmen med den "ægte" Nathan Drake i hovedrollen: Nolan North.

Efter talløse års evindelige rygter og mislykkede projektopstarter blev "Uncharted" – baseret på Naughty Dogs PlayStation-spilserie af samme navn – omsider udgivet i biograferne i torsdags.

Og her på Moovy var vi ganske begejstrede for spilfilmatiseringen, som vi belønnede med 5 stjerner og betegnede som "en overraskende vellykket, hæsblæsende og sjov skattejagt."

Men det er ikke nogen hemmelighed, at særligt filmens skuespillerhold har udløst stor debat blandt videospillenes talstærke fans – især beslutningen om at overdrage hovedrollen til den charmerende Tom Holland ("Spider-Man: No Way Home").

For den 25-årige englænder er både mindre og (særligt) yngre end den Indiana Jones-agtige helt, Nathan Drake, som vi møder i videospillene – om end spillene altså havde enkelte flashback-sekvenser med en yngre Drake som omdrejningspunkt.

Se også: Pilou Asbæk dukker op i ny "Uncharted"-trailer!

Mens mange fans sukkede efter en ældre, nordamerikansk charmetrold som Nathan Fillion ("Firefly", "Serenity"), der også spillede Drake i en velproduceret fanfilm tilbage i 2018, så var der aldrig nogen chance for, at ham, der lagde stemme til Drake i spillene, Nolan North, kunne få hovedrollen i filmatiseringen – på trods af sin endeløse charme i lydstudiet er North desværre næppe kendt eller muskuløs nok til at komme i betragtning til hovedrollen i en kostbar blockbuster-kandidat.

Men nu har vi godt nyt til fans af videospillene: manuskriptet til spillefilmen udkommer snart som lydbog, og det er selveste Nolan North, der indtaler bogen. Det skriver Variety.

Således får fans på sin vis lov til at opleve Nathan Drakes nyeste eventyr med den "ægte" Drake i hovedrollen. Spørgsmålet er selvfølgelig bare, om det bliver svært at forestille sig en 25-årig Drake med Norths stemme i ørerne – men den 51-årige stemmeskuespillere er trods alt et kæmpe talent bag mikrofonen, så mon ikke han kan få det til at fungere?

North udtaler selv over for Variety: "Jeg fik lov til at spille Antonio Banderas og give Mark Wahlberg min egen Boston-accent. Og så er der Nathan Drake. Jeg efterlignede dog ikke Tom Holland. Jeg var bare mig selv. Jeg prøvede dog at gøre ham lidt yngre."

"Uncharted"-videospillene – som er udkommet til både PS3, PS4, PS5 og den håndholdte PlayStation Vita – har sammenlagt solgt mere end 40 mio. eksemplarer på verdensplan, så vi gætter på, at mange downloader "Uncharted"-lydbogen, når den udkommer den 22. februar.

Kommentarer

Den oprindelige Nathan Drake indtaler lydbog-versionen af "Uncharted"-filmen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen