Disney udskyder Pixars "Elio", den nye "Snehvide" og "Magazine Dreams" med Jonathan Majors

Vi skal vente et helt år længere end ventet på at gense de syv dværge, mens Sundance-vinderen med den voldsanklagede Majors er udskudt på ubestemt tid.

Da "Mission: Impossible 8" forleden blev udskudt et helt år fra 2024 til 2025, skrev vi samtidigt her på Moovy, at den igangværende skuespillerstrejke i Hollywood nok ville resultere i flere udskydelser – efter at bl.a. "Dune: Del 2" allerede er blevet udskudt.

Og nu vil Disney gerne være med på moden. Variety bekræfter, at det kommende live-action-remake af "Snehvide og de syv dværge", som blot går under navnet "Snehvide"/"Snow White", er blevet udskudt til 2025.

Filmen var oprindeligt udset til at få biografpremiere i marts 2024, men nu vågner Snehvide altså først i biografsalene i marts 2025.

Den nye "Snehvide" er selvsagt baseret på animationsklassikeren fra 1937, og den instrueres af Marc Webb ("The Amazing Spider-Man", "500 Days of Summer"), og "West Side Story"-stjernen Rachel Zegler spiller titelrollen, mens Gal 'Wonder Woman' Gadot spiller den onde dronning.

Disney har også netop frigivet det første billede af Zegler i hovedrollen, som kan ses herover i nyhedsbilledet. Og apropos Disney, så har selskabet også udskudt Pixar-filmen "Elio" et helt år fra februar 2024 til juni 2025.

Se også: Tag med på intergalaktisk eventyr i første flotte trailer til Pixars "Elio"

Samtidigt har Disney udskudt biografpremieren på dramaet "Magazine Dreams", som blev opkøbt af en af Disneys underafdelinger, Searchlight Pictures, efter en succesfuld og prisbelønnet premiere på årets Sundance-filmfestival.

I filmen spiller Majors en selvoptaget bodybuilder, og flere amerikanske anmeldere spåede Majors gode Oscar-chancer i 2024 oven på hans kompromisløse præstation.

Men Majors' egen fremtid har længe været uklar, siden han blev anklaget og arresteret for vold tilbage i marts. Retssagen mod Majors går i gang den 29. november, og hvis Majors bliver fundet skyldig, kan han potentielt se frem til et års tid bag tremmer.

En fængselsdom vil uden tvivl også påvirke Marvel-universets fremtid, da Majors i øjeblikket spiller superskurken Kang i flere Marvel-projekter – inklusive den igangværende 2. sæson af "Loki" – der kører karakteren i stilling til at blive den helt store, næste "Avengers"-skurk.

Og det er uden tvivl uvisheden om Majors' skæbne, som har fået Disney til at udskyde "Magazine Dreams", der ellers var udset til at udkomme i amerikanske biografer den 8. december. "Magazine Dreams" har slet ikke fået en ny premieredato, alt imens Disney afventer retsdramaets udfald.

Moovy TV interviewede Majors om hans skurkerolle i "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" blot få uger før hans anholdelse, hvor verden tilsyneladende lå for hans fødder:

Kommentarer

Disney udskyder Pixars "Elio", den nye "Snehvide" og "Magazine Dreams" med Jonathan Majors

 • 0

  Hmm, Hollywood må være konsekvente, når det gælder de her udelukkelser af problematiske skuespillere.

  Skal der altid lægge en dom til grundlag for udelukkelse?

  Som stor fan af Kevin Spacey måtte jeg jo begræde mandens opførsel, og jeg forstår Hollywoods reaktion, selvom han ikke er dømt skyldig.

  Det er et tveæg uden lige.

  Nickell28-10-23 12:08

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen