Guillermo del Toro: "Avatar 2" er en svimlende bedrift

Den mexicanske auteur er meget imponeret over, hvad hans gode ven, James Cameron, har præsteret.

Vi er nu under tre uger fra biografpremieren på James Camerons "Avatar: The Way of Water" – den længe ventede fortsættelse til Camerons trendsættende kæmpehit, "Avatar", fra 2009.

Men mens vi menige dødelige altså skal vente til den 14. december, før vi får lov til at vende tilbage til Pandora, så har Camerons gode ven og kollega, instruktøren Guillermo del Toro ("The Shape of Water", "Nightmare Alley"), allerede set filmen, og han er voldsomt imponeret.

Se også: Sidste trailer til "Avatar: The Way of Water" tager os ned i Pandoras dyb

På Twitter fejrede filmens producer, Jon Landau – som Moovy TV interviewede tilbage i 2019 – at "Avatar"-fortsættelsen nu er fuldstændig færdiggjort, efter at lydsiden er blevet færdigmixet. Og på det sociale medie reagerede del Toro med sin dom:

"'Avatar: The Way of Water' er en svimlende bedrift – den er fyldt med smukke scenerier og store, stærke følelser. Cameron er en mester, som her yder sit ypperste."

Som sagt udkommer "Avatar: The Way of Water" den 14. december herhjemme. Herunder kan du i øvrigt se Moovy TV's nylige interview med Guillermo del Toro, hvor vi taler om nogle af hans svimlende bedrifter bag kameraet:

Kommentarer

Guillermo del Toro: "Avatar 2" er en svimlende bedrift

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen