Gyseren "The Black Phone" med Ethan Hawke udskydes til sommeren 2022

Scott Derricksons gyser var oprindeligt udset til at skræmme livet af os i februar.

En af 2022's mest ventede gysere, "The Black Phone", er netop blevet udskudt et lille halvt år fra start-februar til slut-juni. Det rapporterer Variety.

Ganske vist har filmens danske distributør, UIP, endnu ikke bekræftet premieredatoens udskydelse, men det er usandsynligt, at en af næste års største film får premiere flere måneder tidligere i Danmark end i USA.

Det hæderkronede filmselskab bag "The Black Phone" (og en masse andre gysere), Blumhouse, har ikke afsløret, hvorfor filmens premieredato udsættes – filmen er vel at mærke færdiggjort og skræmte angiveligt livet af adskillige filmfestivalgæster tilbage i august.

Se også: Trailer: Ethan Hawke er en modbydelig kidnapper i "The Black Phone"

"The Black Phone" er baseret på en novelle af Joe Hill, som er søn af selveste Stephen King. Hills historie handler om en dreng, der er indespærret i en blodig kælder, hvor en gammel telefon ringer hver nat og overdrager beskeder fra de dødes rige.

Drengen er blevet kidnappet af en maskeret galning, som spilles af Ethan Hawke. Hawke har tidligere samarbejdet med filmens instruktør, Scott Derrickson, på gyseren "Sinister" fra 2012.

Netop "Sinister" blev i 2020 kåret til filmhistoriens mest uhyggelige film i et større videnskabeligt studie. Og forrige november dykkede Moovy ned i skabelsen af "Sinister" i en række temaartikler samt i et længere, eksklusivt videointerview med Derrickson, som kan ses herunder:

Kommentarer

Gyseren "The Black Phone" med Ethan Hawke udskydes til sommeren 2022

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen