"Jackie"-instruktør hyrer Amy Adams til "The True American"

Adams skal spille overfor Mark Ruffalo og Kumail Nanjiani i denne racebetonede film.

Sidst man kunne se Amy Adams i de danske biografer var i sidste års kæmpeflop "Justice League". En rolle, der står i skærende kontrast til hendes Oscar-værdige præstationer i filmene "Arrival" og "Nocturnal Animals". En mulig ny Oscar-rolle til Adams kan måske komme med filmen "The True American".

Filmen ser på papiret rigtig lovende ud med Kumail Nanjiani ("The Big Sick") og Mark Ruffalo ("Thor: Ragnarok") i de bærende hovedroller. Bag filmen står den talentfulde chilenske instruktør Pablo Larrain, som i sin første engelsksprogede film, "Jackie", tog fat i den amerikanske historie og lavede en utraditionel biopic om Jacqueline Kennedy. 

"The True American" følger den sande historie om den muslimske immigrant Rais Bhuiyan (Nanjiani), der i dagene efter 11. september oplever et raceladet angreb på egen krop. Angrebet ender med at dræbe to, men stik modsat forventningen kæmper Bhuiyan for, at gerningsmanden Mark Stroman (Ruffalo) ikke bliver idømt dødsstraf.

Adams arbejder lige nu på HBO-serien "Sharp Objects" og har en rolle i den kommende Dick Cheney-biopic "Backseat", hvor hun vil portrættere Cheneys kone Lynn overfor Christian Bale som Cheney. 

Kommentarer

"Jackie"-instruktør hyrer Amy Adams til "The True American"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen