"Loki"-skaber skal skrive de to næste "Avengers"-film

Michael Waldron har tidligere arbejdet på "Rick and Morty" og "Doctor Strange in the Multiverse of Madness".

Ganske vist mistede "Avengers: The Kang Dynasty" for nylig sin instruktør, men nu har den næste "Avengers"-film til gengæld fundet sin manuskriptforfatter: Michael Waldron. Det rapporterer Deadline.

De to næste "Avengers"-film, "Avengers: The Kang Dynasty" og "Avengers: Secret Wars", blev annonceret tilbage i sommeren 2022, og Waldron har længe arbejdet på sidstnævnte. Derfor giver det god mening, at den 36-årige manuskriptforfatter/producer skal arbejde på begge film, så deres respektive historier lettere kan knyttes sammen.

Waldron påbegyndte sin Marvel-karriere med 1. sæson af "Loki", som han både var med til at skabe, producere og skrive. Derudover har han arbejdet på animationshittet "Rick and Morty" og den kritikerroste wrestling-serie "Heels", før han sidste år skrev Sam Raimis "Doctor Strange in the Multiverse of Madness".

Læs også: Interview med Sam Raimi: En trendsættende troldmand gør comeback i Hollywood

Læs også: Interview med "Loki"-produceren Kevin Wright

Annonceringen peger også på, at Disney og Marvel Studios ikke agter at skrotte "Avengers: The Kang Dynasty" for dernæst at omskrive projektet.

Filmens fremtid har ellers stået til diskussion, siden skuespilleren Jonathan Majors – som Moovy TV interviewede tidligere i år – blev arresteret for voldsomt overfald i marts. Retssagen begynder snart, og hvis Majors bliver kendt skyldig, kan han potentielt se frem til et helt år bag tremmer. Majors har spillet superskurken Kang i "Loki" og "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", og han er netop udset som Marvel-heltenes hovedfjende i den næste "Avengers"-film, som titlen også antyder.

"Avengers: The Kang Dynasty" får biografpremiere den 30. april 2026.

Kommentarer

"Loki"-skaber skal skrive de to næste "Avengers"-film

 • ★★★★★★0

  Waldron lyder som et godt valg, Loki er klart en af de bedste serier MCU har lavet.

  Wayne28-11-23 14:38

 • 0

  Waldron lyder som et godt valg, Loki er klart en af de bedste serier MCU har lavet.

  Enig, Loki er noget af det bedste der er kommet i form af serier fra MCU.

  ccbj28-11-23 17:12

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen