Lupita Nyong’o får hovedrollen i ny "A Quiet Place"-film

Den Oscar-belønnede "Black Panther"-stjerne skal samarbejde med "Pig"-instruktøren Michael Sarnoski på den skræmmende spin-off.

De to "A Quiet Place"-gysere har tilsammen indtjent over 600 mio. dollars på verdensplan, så det kommer ikke som nogen overraskelse, at Paramount Pictures planlægger at udvide horror-franchisen med både fortsættelser, spin-offs og sågar videospil.

Gysersagaen udspiller sig i en nær fremtid, hvor blodtørstige monstre – som går til angreb, hvis man laver bare den mindste larm – har udryddet størstedelen af menneskeheden. I de to første film fulgte vi en amerikansk børnefamilie, der kæmpede for at overleve.

Og franchisens næste film bliver ikke "A Quiet Place 3", men i stedet en spin-off med titlen "A Quiet Place: Day One", som følger nogle nye karakterer og udspiller sig (som titlen antyder) umiddelbart efter monstrenes første optræden.

Se også: Moovy TV til blodig forpremiere på "A Quiet Place"!

Vi ved allerede, at filmen instrueres af den unge Michael Sarnoski, der debuterede som filminstruktør med den kritikerroste og prisbelønnede "Pig" med Nicolas Cage, som udkom i de danske biografer tidligere i år.

Og nu ved vi – takket være Variety – at Lupita Nyong’o skal spille hovedrollen i "A Quiet Place: Day One", som udkommer i marts 2024. Lupita Nyong’o vandt en Oscar for sin indsats i slavedramaet "12 Years a Slave" og har siden da bl.a. medvirket i "Star Wars: The Force Awakens", "Us" og "Black Panther" – hun kan også snart opleves i "Black Panther: Wakanda Forever".

Plottet i "A Quiet Place: Day One" er fortsat omgærdet af mystik. Herunder kan I i øvrigt se Moovy TV's "Pig"-interview med Michael Sarnoski, som bl.a. diskuterer som fremtid som filmmager:

Kommentarer

Lupita Nyong’o får hovedrollen i ny "A Quiet Place"-film

  • ★★★★★0

    Jeg vil nu hellere se "A Quiet Place 3" og en afslutning på familien Abbotts kvaler med de grufulde monstre end, at jeg vil se én eller flere spin-offs.

    NightHawk 6-11-22 16:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen