Marvel på udkig efter kvindelig instruktør til "Black Widow"-solofilm

Hele fem kvinder kan stå overfor at skulle instruere Scarlett Johansson som Black Widow.

Et manuskript til solofilmen med heltinden Black Widow er i gang med at blive skrevet af den kvindelige manusforfatter Jac Schaeffer. Marvel er derfor på udkig efter en kvindelig filminstruktør til at tage udfordringen op. Filmstudiet har taget et internationalt blik på opgaven og har efter sigende holdt møder med en række potentielle kvinder.

Disse instruktører er fransk-tyrkiske Deniz Gamze Ergüven, som stod bag den Oscar-nominerede tyrkiske film "Mustang". En anden potentiel "Black Widow"-instruktør er den kinesisk-fødte amerikaner Chloé Zhao, der har stået bag "The Ride", som fik premiere på Cannes-filmfestivalen i 2017. En tredje kandidat er britiske Amma Asante, der instruerede det romantiske drama "Kærlighed kender ingen grænser". De sidste to kandidater er henholdsvis Maggie Betts ("Novitiate") og Angela Robinson ("Professor Marston and the Wonder Women"). 

Det har tidligere været rapporteret, at filmen vil fungere som en prequel til Marvel-filmene og muligvis vil involvere Sebastian Stans Winter Soldier-karakter. Rygterne går på, at filmen vil foregå 15 år efter Sovjetunionens fald og med Natasha Romanov bosat i USA. Det vil placere filmen i midten af 00'erne, før Black Widow bliver introduceret i "Iron Man 2". Mange fans har dog efterspurgt en Hawkeye/Black Widow-film på mission i Budapest, men det tyder på, at filmen går i en anden retning.

Da Marvel på nuværende tidspunkt blot er på udkig, så kan enhver ende i instruktørstolen. Marvel har dog en solid track record med at ansætte dygtige instruktører, og hvem end der kommer ombord på projektet, vil filmen højst sandsynligt være i gode hænder.     

 

Kommentarer

Marvel på udkig efter kvindelig instruktør til "Black Widow"-solofilm

  • 0

    Selv eller måske især i de her Me Too-tider synes jeg, at det er skræmmende, at det er en person af et bestemt køn, de leder efter til en instruktørtjans.

    Det er i hvert fald ikke sikkert, at en kvindelig instruktør nødvendigvis gør det bedre end en mandlig - tænk på reaktionen, hvis man meldte ud, at man gik efter en mandlig instruktør til den næste Marvel-film.

    Slayer30-04-18 14:03

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen