"Narcos"-stjerne erstatter Benicio Del Toro i Shane Blacks "The Predator"

For en måneds tid siden var "Sicario"-stjernen Benicio Del Toro på vej til at snuppe hovedrollen i Shane Blacks "The Predator". Desværre har Del Toro måttet droppe ud af projektet, da han ikke har kunnet finde tid i sit travle skema, der bl.a. involverer "Star Wars: Episode VIII" og en "Sicario"-fortsættelse.

Filmens studie, 20th Century Fox, spilder ikke tiden og har allerede deres øjne rettet mod en ny stjerne til at overtage rollen. De har således kig på skuespilleren Boyd Holbrook, som fik sit gennembrud med Netflix-serien "Narcos" omhandlende Pablo Escobar. Holbrook har tidligere haft en rolle i "Gone Girl" og spiller skurken i den kommende og sidste Wolverine-film, "Logan".

Studiet havde fra starten af problemer med at få Del Toro med i deres film og forsøgte at skubbe startdatoen til februar for at få ham med, men har ikke kunnet få det løst grundet Del Toros andre filmprojekter. Da Holbrook ikke har den samme star power som Del Toro, har studiet planer om at have et stærkere hold af biroller.

Shane Black instruerer ud fra et manuskript, han har arbejdet på sammen med Fred Dekker. Duoen har tidligere skrevet manuskriptet til "The Monster Squad". John Davis, Joel Silver og Lawrence Gordon – den producerende trio bag den originale "Predator" – er ombord til at producere med et mål om at påbegynde optagelserne til næste år.

"The Predator" står i øjeblikket til at få premiere i februar 2018.

Kommentarer

"Narcos"-stjerne erstatter Benicio Del Toro i Shane Blacks "The Predator"

 • ★★★★★1

  Noooooooo! Hvorfor skal Del Toro altid erstattes?! Han havde også været en exceptionel Khan!!

  The Insider12-10-16 14:56

 • ★★★★★0

  Noooooooo! Hvorfor skal Del Toro altid erstattes?! Han havde også været en exceptionel Khan!!

  What? Really? Så havde Into Darkness jo næsten givet mening!

  Lars!12-10-16 15:34

 • ★★★★★0

  Præcis! Han var i dialog med Abrams og Co. Af uransagelige årsager blev det ikke til noget. I et interview med Empire sagde Del Toro bare "nogle gange går det ikke, som man håber", da han blev spurgt ind til det. Har hørt rygter om bøvl under lønforhandlingen. Under alle omstændigheder - og med al respekt for Cumberbatch - havde det fandme været fedt.

  The Insider12-10-16 16:23

 • ★★★★★1

  Elsker Cumberbatch, men det castingvalg var jo gak. 

  Lars!12-10-16 16:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen