Officielt: Ny "Predator"-film på vej fra "Prey"-instruktør

Den ugly motherfucker af et rumbæst vender heldigvis snart tilbage.

"Predator"-franchisens seneste film, "Prey", hev enormt imponerende seertal hjem, da den debuterede på streamingtjenesterne Hulu i USA og Disney+ her i Europa.

Her på Moovy var vi også begejstrede for den actionfyldte "Predator"-prequel, som vi gav 5 stjerner og betegnede som en film, der giver den oprindelige "Predator" med Arnold Schwarzenegger kamp til stregen.

Så det siger sig selv, at der længe har floreret rygter om "Prey 2", hvori vi igen møder de drabelige predator-bæster fra det ydre rum, som rejser til Jorden for at bevise deres værd over for vores klodes stærkeste krigere og dyr.

Læs også: Moovy Exclusive: Bag om "Prey" med instruktøren Dan Trachtenberg og "Legion"-stjernen Amber Midthunder

Nu kan fans af den sejlivede sci-fi-saga godt begynde at glæde sig: Der er nemlig en ny "Predator"-film på vej - ovenikøbet fra "Prey"-instruktøren Dan Trachtenberg.

Det kommende projekt med titlen "Badlands" fungerer som en standalone-film, der foregår i fremtiden. Derudover ved vi indtil videre intet om plottet, men Dan Trachtenberg har tidligere ytret, at han gerne vil have Arnold Schwarzenegger og Danny Glover med om bord i den uundgåelige opfølger.

Optagelserne til "Badlands" begynder i år, så forhåbentlig udkommer den nye "Predator"-film allerede næste år eller senest i 2026.

Moovy interviewede netop Trachtenberg – og "Prey"-hovedrolleindehaveren Amber Midthunder – tilbage i 2022, og det interview kan I læse her.

Kommentarer

Officielt: Ny "Predator"-film på vej fra "Prey"-instruktør

 • ★★★★★1

  Nice, jeg er vild med franchisen :)

  Hvis man også er til tegneserier og Marvel, er "Predator vs. Wolverine" i øvrigt netop begyndt at udkomme som hæfte og kan købes i bl.a. Fantask.

  chandler7510-02-24 13:25

 • ★★★0

  Nice, jeg er vild med franchisen :)

  Hvis man også er til tegneserier og Marvel, er "Predator vs. Wolverine" i øvrigt netop begyndt at udkomme som hæfte og kan købes i bl.a. Fantask.

  Ditto her :)

  Og tak for heads up på tegneserierne - dem skal jeg lige have tjekket ud

  Gormanden10-02-24 16:11

 • 0

  Den var faktisk overraskende god. Den forrige gad jeg ikke spilde tid på efter de rådne anmeldelser, men denne her fik jeg endelig set i December efter en genaktivering af mit Disney+ abonnement. Den næste skal ses. Forhåbentlig i biografen.

  Johnny4211-02-24 15:17

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen