"Prey"-instruktør vil gerne have Arnold Schwarzenegger og Danny Glover med i 2’eren

Dan Trachtenberg holder mulighederne åbne.

"Predator"-franchisens seneste film, sidste års "Prey", hev enormt imponerende seertal hjem, da den debuterede på streamingtjenesterne Hulu i USA og Disney+ her i Europa.

Her på Moovy var vi også begejstrede for den actionfyldte "Predator"-prequel, som vi gav 5 stjerner og betegnede som en film, der giver den oprindelige "Predator" med Arnold Schwarzenegger kamp til stregen.

Så det siger sig selv, at der længe har floreret rygter om en "Prey 2", hvori vi igen møder de drabelige predator-bæster fra det ydre rum, som rejser til Jorden for at bevise deres værd over for vores planets stærkeste krigere og dyr.

Og nu har "Prey"-instruktøren Dan Trachtenberg talt lidt om, hvad han gerne vil se i den vel nærmest uundgåelige fortsættelse – og husk i øvrigt at læse Moovys eget interview med Trachtenberg fra sidste år om hans kritikerroste og Emmy-belønnede sci-fi-thriller:

Læs også: Moovy Exclusive: Bag om "Prey" med instruktøren Dan Trachtenberg og "Legion"-stjernen Amber Midthunder

I et interview med Variety bliver Trachtenberg spurgt ind til, om han prøvede at klemme enten Arnold Schwarzenegger eller Danny Glover ind i "Prey" – på trods af at d'herrer spiller hovedrollerne i hhv. "Predator" og "Predator 2", som foregår i 1900-tallet, mens "Prey" foregår i 1700-tallet.

Til det svarer Trachtenberg: "Jeg hørte, at man forsøgte at få Arnold med i 'Predators' (den tredje "Predator"-film, som udkom i 2010, red.). Men jeg vil bare sige... Der er stadig tid til at få de gutter med om bord. De er jo stadig derude, så ville det ikke være fedt?"

Det er altså ikke helt usandsynligt, at "Predator"-franchisens næste film byder på en reunion, hvor flere af sci-fi-sagaens helte tørner sammen. Måske vil den også byde på et gensyn med flere af karaktererne fra Shane Blacks "The Predator" fra 2018? Vi talte med Black og to af dén "Predator"-films stjerner dengang:

Kommentarer

"Prey"-instruktør vil gerne have Arnold Schwarzenegger og Danny Glover med i 2’eren

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen