"Predator"-filmen "Prey" udkommer på disk til oktober

Nu kan du snart putte den ugly motherfucker i afspilleren i din egen hjemmebiograf.

Så er der godt nyt til fans af "Predator"-franchisen og fysiske medier: Sidste skud på stammen med titlen "Prey" udkommer nemlig på dvd, Blu-ray og 4K UHD i USA den 3. oktober – og forhåbentlig herhjemme nogenlunde samtidigt.

Ud over selve filmen indeholder udgivelsen også over to timers bonusmateriale samt et commanche-lydspor. Bonusmaterialet består bl.a. af slettede scener og en making of-dokumentar.

Og apropos filmens skabelse, så talte Moovy med filmens instruktør, Dan Trachtenberg ("10 Cloverfield Lane"), og hovedrolleindehaveren Amber Midthunder ("Legion") op til filmens streaming-premiere på Disney+ sidste år:

Læs også: Bag om "Prey" med instruktøren Dan Trachtenberg og "Legion"-stjernen Amber Midthunder

"Prey" fungerer som en prequel til den originale "Predator" med Arnold Schwarzenegger fra 1987. Denne gang er handlingen sat i det 18. århundrede, hvor commanche-kvinden Naru (Midthunder) støder på det dødbringende predator-monster fra det ydre rum.

Det bliver starten på en brutal og actionfyldt kamp på liv og død, hvor primitive våben møder højteknologisk isenkram. 

Her på Moovy kastede vi fem stjerner efter sci-fi-filmen og udråbte "Prey" til den bedste "Predator"-fortsættelse siden den originale klassiker. 

OPDATERING, 13. SEPTEMBER: Det ser ud til, at "Prey" også udkommer på disk herhjemme – dog umiddelbart udelukkende på Blu-ray og den 4. december.

Kommentarer

"Predator"-filmen "Prey" udkommer på disk til oktober

  • 3

    Det er simpelthen en skøn nyhed, jeg mangler den i en lovlig udgave på disk!

    jacob_uno18-08-23 16:07

  • ★★★★1

    Fedt! Jeg håber, at vi ser flere streaming-produktioner på disk. Jeg vil især gerne have fat i Hellraiser (2022), som jeg stadigvæk ikke har fået set, og så drømmer jeg om, at Criterion udgiver Suspiria (2018) på 4K. Der kom godt nok en 4K-udgave i Tyskland, men den blev hurtigt udsolgt og er umulig at finde nu. Og Criterion har jo i forvejen et samarbejde med Amazon, hvor de udgiver nogle af deres streaming-film på disk, så måske ...?

    thomsen19-08-23 11:03

  • ★★★0

    Ja, det kunne være meget rart hvis diverse streamingplatforme gjorde det til en standard, at produktioner kommer ud på fysiske medier nogle år efter lanceringen. De må have en solid omgang data der viser hvornår det giver bedst mening, fordi sådan en nyhed kan jo sagtens booste interessen på streaming også, når publikum mindes om at en given film eller serie eksisterer.

    NSF19-08-23 12:15

  • ★★★★★0

    Det er bare en super god nyhed. Jeg glæder mig til at kunne have "Prey", stående i min samling ved siden af de tre andre Predator-film. :)

    NightHawk19-08-23 15:26

  • ★★0

    Ja, det må blive en fødselsdagsgave til mig selv. Den skal ejes i 4K .

    Har ventet på at den ville udkomme på UHD, siden den blev udgivet på streaming tjeneste. Har endnu ikke set den. Så nogle gange er tålmodighed en dyd!!!

    Ryder66619-08-23 16:52

  • ★★★★★2

    Opdateret med nyt om en dansk udgivelse – og som skrevet ser det ud til jvf. CDON at den kommer i december.

    The Insider13-09-23 12:16

  • ★★0

    Opdateret med nyt om en dansk udgivelse – og som skrevet ser det ud til jvf. CDON at den kommer i december.

    Yes, det bliver en tidlig julegave til mig selv!!!

    Er fandme glad for at jeg ikke købte bootleg fra eBay, og snart kan eje en officiel release...hvis ikke i 4K...

    Ryder66613-09-23 13:36

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen