Owen Wilson: "Wedding Crashers 2" er ikke lige på trapperne

Det kom for nylig frem, at en fortsættelse til den succesfulde romcom er undervejs, men den ene af filmens stjerner maner til ro.

Tilbage i november rapporterede vi her på Moovy, at efter flere års rygter er en "Wedding Crashers"-fortsættelse snart klar til at gå i produktion – vel at mærke ifølge en af den første films store stjerner: Vince Vaughn ("Freaky").

I den oprindelige film spillede Vaughn og Owen Wilson ("Zoolander 2") to gæve lystløgnere, der hyppigt crasher bryllupsfester for at få noget på den dumme. Men da den ene mand vitterligt forelsker sig i en kvinde til en af festerne, begynder duoens partnerskab at gå i opløsning, og mændenes dårlige samvittighed vokser.

Men nu har Wilson også udtalt sig om projektet over for Variety, og han opfordrer fans til lige at slå koldt vandt i blodet.

Se også: Tom Hiddleston møder Owen Wilson i første klip fra Marvels "Loki"

"Flere folk har sagt, at vi går i gang med optagelserne til august, men det passer ikke," slår Wilson fast. Skuespilleren bekræfter Vaughns udtalelser om, at de to skuespillere og instruktøren David Dobkin for nylig har diskuteret flere ideer til en mulig toer, men projektet er altså stadig ved at tage form på tegnebrættet.

"Hvis vi alle er enige om, at vi har udtænkt en god idé, så vil vi gerne lave den. Men det handler om at finde ud af, hvad den idé er, og om vi vitterligt tror, at vi kan lave noget, som er umagen værd."

"Wedding Crashers" fik ganske gode anmeldelser og indtjente næsten 290 mio. dollars på verdensplan, så naturligvis er en mulig toer ofte blevet diskuteret i alskens medier. Hvorom alting er, så kan Wilson snart opleves i Marvel-serien "Loki" om den spøgefulde halvgud. I kan se en trailer til serien her.

Kommentarer

Owen Wilson: "Wedding Crashers 2" er ikke lige på trapperne

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen