Premieren på "Dune: Del 2" rykkes to uger tættere på

Efter at filmen først blev udskudt fra 2023 til 2024, får vi nu Denis Villeneuves sci-fi-fortsættelse to uger tidligere end tidligere annonceret.

De seneste måneder blev en lang række Hollywood-film udskudt på grund af Hollywood-strejkerne, som blev afblæst for lige godt en uge siden efter adskillige måneders stilstand i USA's filmbranche.

En af dem var "Dune: Del 2" – den længe ventede fortsættelse til Denis Villeneuves "Dune" fra 2021. Den kommende 2'er fortsætter, hvor etteren slap, og giver os således anden halvdel af fortællingen i Frank Herberts oprindelige, trendsættende roman.

"Dune: Del 2" skulle oprindeligt have haft biografpremiere her i november, men den blev udskudt til den 14. marts 2024. Men nu kan vi give utålmodige fans en glædelig nyhed: ifølge Deadline udkommer "Dune: Del 2" nu den 1. marts 2024 i USA – og formentlig den 29. februar i Danmark.

Læs også: "Mission: Impossible 8" udskydes et helt år til 2025

Næsten hele den stjernespækkede skuespillertrup fra den første "Dune" vender tilbage – herunder Timothée Chalamet, der gentager rollen som hertugsønnen Paul Atreides.

Efter at hans far og størstedelen af hans hær blev dræbt i et overraskelsesangreb, forsøger Paul nu at samle de indfødte ørkensoldater på planeten Arrakis – bedre kendt som Dune – og gå til modangreb på Harkonnen-slægten og deres ondskabsfulde medsammensvorne.

Den seneste trailer til filmen (som stadig prydes af den oprindelige premieredato) kan ses her:

Kommentarer

Premieren på "Dune: Del 2" rykkes to uger tættere på

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen