Robert Downey Jr.: "Oppenheimer" er den bedste film, jeg har været med i

Selv ikke "Dolittle" kan måle sig med Christopher Nolans nyeste opus!

Det giver sig selv, at enhver Hollywood-produktions PR-kampagne er spækket med positive overdrivelser og hyperbel, som stiler efter at sælge filmen, men som måske ikke harmonerer helt med sandheden.

Alligevel er det bemærkelsesværdigt, når en fremtrædende filmstjerne som Robert Downey Jr. fremhæver et projekt som den absolut bedste, han har medvirket i, når man tager mandens CV i betragtning.

Og det er altså netop det, som Downey Jr. gjorde på den røde løber umiddelbart før gallapremieren på "Oppenheimer" i London forleden. Deadline har delt klippet på mediets Twitter-side.

Læs også: Robert Downey Jr. får hovedrollen i remake af Alfred Hitchcocks "Vertigo"

"Jeg siger det bare ligeud: 'Oppenheimer' er den bedste film, jeg nogensinde har været med i," fortalte en begejstret Downey Jr. "Og jeg kan slet ikke vente på, at I alle sammen får lov til at opleve den."

Downey Jr. er nok bedst kendt for rollen som Marvel-helten Iron Man/Tony Stark, som han spillede i adskillige MCU-film mellem 2008's "Iron Man" og 2019's "Avengers: Endgame".

Men skuespilleren blev også Oscar-nomineret for sine pragtpræstationer i hhv. Richard Attenboroughs "Chaplin" og komedien "Tropic Thunder". Og så har han også perler som "Solisten", "Zodiac", "Kiss Kiss Bang Bang", "Wonder Boys" og "Good Night, and Good Luck." på CV'et.

Men ingen af de film kan altså måle sig med Nolans autentiske drama om J. Robert Oppenheimer og atombombens skabelse. Du kan se den seneste trailer til filmen her.

"Oppenheimer" udkommer i de danske biografer på torsdag, og du kan netop nu vinde fribilletter til den her. Filmen kan bl.a. opleves i knivskarp 4K i FORMAT Biograf. Book billetter her.

På premieredagen, den 20. juli kl. 20.00, kan du også opleve vores Podcast-værter, Joachim Jelle og Mikkel Abel, introducere filmen før en 70mm-visning i Aarhus C. Køb billetter her.

Og så kan du også se frem til snart at se (og høre) Moovy TV's interview med den Oscar-belønnede komponist Ludwig Göransson ("Black Panther", "The Mandalorian"), som efter "Tenet" har samarbejdet med Nolan nok en gang på Oppenheimer.

Kommentarer

Robert Downey Jr.: "Oppenheimer" er den bedste film, jeg har været med i

 • ★★★★★1

  Som jeg har nævnt før, så tror jeg også Nolan var det hel rigtige valg for RDJ for ligesom at lave overgangen fra forstillinger, hvor han meget af tiden var på Green screen og med CGI i overflod.

  Hans kommentar om at Doolittle var en af de film han er mest taknemlig for er ogs meget rammende. 

  Folk sagde han var "usårlig" efter rollen som Ironman, så han var glad for Doolittle reel bomb'ed, så han ku komme ned på jorden igen.

  Elwood17-07-23 17:55

 • ★★★★★1

  Also fedt at se Moovy, dukke op flere steder med arrangementer.

  Elwood17-07-23 18:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen