"Rocketman"-instruktør laver "The Offer" om skabelsen af "The Godfather"

Miniserien "The Offer" handler om tilblivelsen af den første "Godfather"-film og lander på Paramount+.

Sidste år afslørede streamingtjenesten Paramount+, at man havde en miniserie under opsejling, som skulle fokusere på arbejdet med at bringe den første "The Godfather"-film til det store lærred. Nu er det kommet frem, hvem der skal styre tøjlerne på de første afsnit af serien.

Det bliver nemlig den engelske instruktør Dexter Fletcher, der i forvejen har gjort sig i biografiske film de senere år. Fletcher var således filmmageren bag "Eddie the Eagle" og "Rocketman", ligesom han også måtte træde til og færdiggøre Queen-filmen "Bohemian Rhapsody", da filmens oprindelige instruktør, Bryan Singer, i 2017 blev fyret under optagelserne.

Læs også: Oscar Isaac og Jake Gyllenhaal får hovedrollerne i film om skabelsen af "The Godfather"

På "The Offer" skal Dexter Fletcher kreere miniseriens første håndfuld afsnit. Han bliver desuden executive producer på projektet og kommer til at have en hånd med i castingprocessen på den 10 episoder lange serie.

Serien omhandler Al Ruddy, den Oscar-belønnede producer på "The Godfather", og hans oplevelser, mens en af filmhistoriens største klassikere blev skruet sammen.

Skuespiller Armie Hammer var oprindeligt tilknyttet projektet i hovedrollen som Ruddy, men han måtte tidligere på året trække sig, da han blev beskyldt for krænkelser og voldtægt af en ekskæreste.

Kommentarer

"Rocketman"-instruktør laver "The Offer" om skabelsen af "The Godfather"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen