"The Walking Dead"-skaber og Seth Rogen laver satirisk superheltefilm

Tegneserien "Invincible" er måske ukendt for mange, da det hverken er DC eller Marvel, der står bag, men ikke desto mindre ønsker Seth Rogen og hans faste partner-in-crime Evan Goldberg at filmatisere serien, som "The Walking Dead"-skaberen Robert Kirkman står bag. Kirkman vil ligeledes have en finger med i spillet på filmproduktionen. 

"Invincible" fortæller historien om en teenager, hvis far er verdens mest kraftfulde superhelt, og hvordan teenageren løbende finder sine egne superheltekræfter. Serien har en mere realistisk tilgang til superheltelivet – dog ikke på en dramatisk facon, men derimod på en satirisk og sarkastisk måde.

Rogen og Goldberg skal både producere, skrive og instruere filmatiseringen, som Universal Studios står bag. Universal har tidligere stået bag en satirisk tegneseriefilm i form af "Scott Pilgrim mod verden" instrueret af Edgar Wright. Rogen og Goldberg virker dermed som et solidt valg, da de om nogen forstår sig på komedier og satiriske konventioner.

Makkerparret har tidligere også skrevet manuskriptet til den alternative superheltefilm "The Green Hornet", som Rogen selv havde fornøjelsen af at spille hovedrollen i, dog uden den store succes. Nogenlunde succes havde de dog med deres seneste projekt, tv-serien "Preacher",  hvis forlæg ligeledes er en populær tegneserie af Garth Ennis og Steve Dillon.

Kommentarer

"The Walking Dead"-skaber og Seth Rogen laver satirisk superheltefilm

 • ★★★★★★0

  "Tegneserien "Invincible" er måske ukendt for mange, da det hverken er DC eller Marvel.."

  Bortset fra folk der læser tegneserier. :D

  Zero Cool 5-04-17 22:20

 • 0

  Invincible er en af de bedste superhelte universer jeg nogensinde, synes jeg. Jeg glæder mig så fantastisk meget til at se, hvad de får ud af den her film.

  Dwayne Johnson som Allen the Alien, tak!

  Superknys 7-04-17 15:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen