Moovys Facebook-brugere: Lyden i "Kriger" er af h-til!

"Så ansæt dog en ordentlig lydmand!" er blot én af kommentarerne.

Her på Moovy fik anmeldelsen af TV2's nye danske dramaserie "Kriger" 4 stjerner, men det er ikke alle brugere, der er lige vilde med serien. Som det er set efterhånden mange gange før, er det især lydsiden, folk er utilfredse med.

På Moovys Facebook-side skriver brugeren Claus Darling Hansen således: "Så ansæt dog en ordentlig lydmand! Det kan ikke være rigtigt, at dansk tv laver så stor en serie med så dårlig talelyd. Få det nu fixet."

Hvortil Hans Nyberg svarer: "Ja, intet nyt for TV2-serier. Har været nødt til at sætte undertekster til."

"Man misser halvdelen af ordene"

Britta Krogh Rigtig mener, at det er et "godt afsnit, men ekstrem dårlig lyd. Man misser halvdelen af ordene."

Også Erling Andersen er utilfreds: "Tror, det bliver en rigtig god serie, men hvor er det synd, at lyden er helt af h til, svært at forstå hvad der bliver sagt."

"Kriger" omhandler den danske kriminelle underverden og har bl.a. Dar Salim, Danica Curcic og Lars Ranthe på rollelisten, mens Christoffer Boe står bag kameraet. Serien kan ses hver mandag aften på TV2.

I forbindelse med lanceringen endte TV2 i en kæmpe kommunikationsbrøler, da det så ud, som om man ville forsøge at styre anmeldelserne af serien. Læs mere om det her.

Kommentarer

Moovys Facebook-brugere: Lyden i "Kriger" er af h-til!

 • ★★★★★0

  Ja, den kritik kan jeg kun bakke 100% op om. Det er dybt frustrerende, at lyden på mange nye danske serier - inklusiv "Kriger" - er så mudret og dårligt lavet.

  Den eneste af de nye danske serier, hvor man klart og tydeligt kan høre, hvad der bliver sagt er i "Badehotellet", Men det er så også fordi, at man her taler så tydeligt som var det i en Morten Korch film. 

  NightHawk19-10-18 14:12

 • 0

  Bra scenario, bra skuespillere. Men utrolig og ødeleggende kamerateknikk. Det kunne bedre filmes fra ei båt! Er riktige utdannede kamerateknikere dyre i dag eller er det kompiser som løper etter hoved rollen???

  Ødeleggende for hele prosjekt.

  Vil ikke se den!

  Aki 9-01-19 22:57

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen