Nicolas Winding Refn afslører rollelisten til sin tv-serie "Too Old to Die Young"

Nicolas Winding Refn satser stort på tv-mediet og kan nu afsløre rollelisten til sin kommende krimiserie.

Nicolas Winding Refn har før flirtet med at lave tv-serier, herunder "De Udvalgte" fra 2003 og et par enkelte episoder af den britiske krimiserie "Agatha Christie's Marple" i 2007. Tidligere i år annoncerede den danske instruktør så, at han nu var klar til at for alvor prøve kræfter med tv-formatet i form af serien "Too Old to Die Young".

Det blev hurtigt annonceret, at stjerneskuddet Miles Teller ("Whiplash") ville indtage hovedrollen, men nu afslører instruktøren via et billede på sin Twitter-profil resten af seriens rolleliste. Af de mest prominente navne fremtræder den Oscar-nomineret John Hawkes ("Winter's Bone") og Jena Malone, der sidste år arbejdede sammen med Refn på den ombruste "The Neon Demon". Derudover består rollen af en samling mindre prominente navne, der bl.a. tæller William Baldwin ("Flatliners"), Nell Tiger Free ("Game of Thrones"), Babs Olusanmokun ("The Defenders") og Callie Hernandez ("Alien: Covenant").

"Too Old to Die Young" foregår i Los Angeles og omhandler politibetjenten Martin (Teller), der efter sin partners død bliver trukket ned i byens kriminelle underverden. Serien beskrives som en eksistentiel rejse, og i underverdenen må Martin stå ansigt til ansigt med den japanske yakuza, mexicanske kartelmordere, voldelige teenagere og ikke mindst den russiske mafia.

Serien produceres og distribueres af Amazon, der har givet grønt lys til ti afsnit. Nicolas Winding Refn instruerer samtlige afsnit og skriver dem sammen med Ed Brubaker, der er mest kendt for sit tegneseriearbejde på bl.a. Captain America.

"Too Old to Die Young" forventes af få premiere på Amazon Video engang i 2018. 

Kommentarer

Nicolas Winding Refn afslører rollelisten til sin tv-serie "Too Old to Die Young"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen