Nicolas Winding Refn skal lave krimiserie for Amazon

Amazon tilføjer endnu en filmauteur til deres voksende streamingtjeneste. Den danske instruktør Nicolas Winding Refn skal samarbejde med Amazon om en Los Angeles-baseret krimiserie kaldet "Too Old to Die Young". Amazon har tidligere udgivet Refns groteske gyserfilm "The Neon Demon".

Refn skal både instruere og producere serien samt skrive manuskriptet i fællesskab med den anerkendte tegneserieforfatter Ed Brubaker. Brubaker skal ligeledes producere, som han fornylig gjorde med serien "Westworld".

"Too Old to Die Young" kommer til at dykke ned i den kriminelle underverden i L.A. og udforske forskellige karakterers eksistentielle rejse fra at være mordere til at blive samuraier i englenes by. Serien bliver en krimithriller i stil med Refns "Pusher"-trilogi, som var en mørk og stilfuld filmserie, der udforskede den danske narkohandel og lancerede instruktørens karriere. 

Serien har allerede fået grønt lys til 10 afsnit og er sat til at begynde produktion i dette efterår i Los Angeles.

Det bliver hans første amerikanske tv-serie, men har dog tidligere skrevet afsnit til den danske serie "De udvalgte" og instrueret et afsnit af den britiske "Miss Marple". Han arbejder ligeledes på en italiensk tv-serie om en specialenhed af franske/italienske politifolk i Paris, "Les Italiens". Hans næste filmprojekt bliver spionthrilleren "The Avenging Silence", som skal forgå i Japan.         

Kommentarer

Nicolas Winding Refn skal lave krimiserie for Amazon

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen