"The Last of Us"-serien har fundet en ny instruktør

"Chernobyl"-instruktøren Johan Renck måtte forlade projektet sidste år, men nu er en afløser blevet udpeget.

For et lille års tid siden annoncerede HBO, at de i samarbejde med spilselskabet Naughty Dog ville omdanne sidstnævntes succesfulde "The Last of Us"-videospil til en tv-serie. De (indtil videre) to "The Last of Us"-spil handler om den hårdhudede Joel og den unge Ellie, der navigerer gennem et fremtidigt, smadret USA, som er hærget af inficerede monstre og brutale bander.

Få måneder efter annonceringen kom det frem, at ikke blot forfatteren bag den gigantiske tv-succes "Chernobyl", Craig Mazin, men også miniseriens instruktør, Johan Renck, skulle arbejde på "The Last of Us"-serien.

Men desværre måtte svenske Renck undervejs springe fra, idet projektets produktionskalender ikke længere harmonerede med hans eget skema – særligt grundet coronavirussens effekt på produktionsforløbet.

Læs også: Oscar Isaac skal spille Solid Snake i "Metal Gear Solid"-filmen

Men nu har HBO altså fundet en ny instruktør til jobbet: den relativt ukendte og blot 29-årige russer Kantemir Balagov, som dog allerede har flere kritikerroste produktioner på ærmet – inklusive Cannes-vinderne "Closeness" og "Beanpole" (originaltitler: "Tesnota" og "Dylda").

Manuskripterne til "The Last of Us"-serien skrives som sagt af Craig Mazin, som samarbejder med spillenes hovedforfatter, Neil Druckmann.

Vi ved endnu ikke, hvornår "The Last of Us"-serien udkommer, men HBO's tiltro til projektet er så stor, at de allerede har bestilt en hel tv-sæson.

Kommentarer

"The Last of Us"-serien har fundet en ny instruktør

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen