Oscar Isaac skal spille Solid Snake i "Metal Gear Solid"-filmen

Isaac skal spille en af gaming-historiens helt store helte på det hvide lærred.

"Metal Gear Solid" er uden tvivl en af spilhistoriens helt store franchises. Hideo Kojimas actionfyldte saga om topspionen Solid Snake og hans venner og fjender har fortryllet talløse gamere, siden det første "Metal Gear"-spil udkom til Nintendo tilbage i 1987.

Dog er det særligt det trendsættende PlayStation-spil "Metal Gear Solid"-spil fra 1998 og dets fire fortsættelser, som kan tilskrives æren for spilseriens astronomiske fanskare.

Og en filmatisering af spillene har længe været på tale, og netop nu arbejder "Kong: Skull Island"-instruktøren Jordan Vogt-Roberts på filmen sammen med manuskriptforfatteren Derek Connolly ("Jurassic World: Fallen Kingdom").

Læs også: Dansk selskab laver James Bond-videospil - se teaseren!

Og nu har Vogt-Roberts fundet den rette skuespiller til rollen som Solid Snake: Oscar Isaac ("Dune", "X-Men: Apocalypse"), og som vi tidligere har skrevet her på Moovy, så er Isaac en selverklæret fan af "Metal Gear Solid"-spillene.

"Metal Gear Solid"-spillene er især kendt for deres mange (og meget lange) filmsekvenser imellem spillenes missioner, og franchisen indgik også i vores Moovy-artikel om videospil med filmiske narrativer.

Solid Snake er da også inspireret af Kurt Russells antihelt fra John Carpenters "Escape from New York": Snake Plissken.

Vi ved endnu ikke, hvornår optagelserne til "Metal Gear Solid"-filmen går i gang, eller hvornår den lander i biograferne.

Kommentarer

Oscar Isaac skal spille Solid Snake i "Metal Gear Solid"-filmen

 • 0

  Nej... Oscar Isaac er ikke Snake. Keanu Reeves havde været tættere på. 

  Nu har Hr. Issac gjort det godt i alt andet, så måske lykkedes det. Men jeg er skeptisk. 

  Nickell 5-12-20 19:22

 • ★★★★★0

  Jeg synes, det er et stort plus, at han er så stor en fan, og han ER jo også en møghamrende dygtig skuespiller. En stærk instruktør og en stærk hovedrolleindehaver giver mig trods alt lidt håb.

  The Insider 5-12-20 20:22

 • ★★★★1

  SJW your MAMA jokes?

  Gasivodo 6-12-20 02:46

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen