"Chernobyl"-instruktør laver første afsnit af "The Last of Us"-serien

HBO-serien baseret på det populære videospil af samme navn har allerede "Chernobyl"-manuskriptforfatteren med om bord.

For få måneder siden blev det annonceret, at HBO laver en tv-serie baseret på det populære PlayStation-spil "The Last of Us". Det prisbelønnede spil handler om den hårdhudede Joel og den unge Ellie, der navigerer gennem et fremtidigt, smadret USA, som er hærget af inficerede monstre og brutale bander.

"Chernobyl"-manuskriptforfatteren Craig Mazin arbejder på manuskripterne i samarbejde med spillets hovedforfatter, Neil Druckmann. Og endnu en af mændene bag "Chernobyl" skal også arbejde på "The Last of Us": instruktøren Johan Renck.

Den 43-årige svenske filmmager har skrevet under på at instruere tv-seriens pilotafsnit. Renck har tidligere arbejdet på tv-serier som "Breaking Bad" og "The Walking Dead".

Det vides endnu ikke, hvornår tv-serien udkommer. Til gengæld udkommer det længe ventede "The Last of Us Part II"-videospil den 19. juni.

Kommentarer

"Chernobyl"-instruktør laver første afsnit af "The Last of Us"-serien

 • ★★★★1

  Eneste computerspil (eller konsolspil) jeg nogensinde har knebet tårer til, så man må jo sige, at der er potentiale for noget godt drama. Tror dog ikke det bliver let at 'remake'. 

  Lars!10-06-20 09:32

 • ★★★★1

  Jeg har sku knebet tåre både til det her, Grim Fandango, HZD, bare for lige at nævne to.

  mdn ja blir spændende at se med The Dreamteam samlet, plus Gustavo self. Hvad de får ud af det.

  Og sku vi så ikke lige få omsat Horizon Zero Dawn til tv serie format også, nu vi ef igang, World building at it’s Best! Fra en udvikler som før lavede FPS’s og med et manus skrevet af manden bag Fallout New Vegas.

  Ud over ja TLOU så er HZD nok et af nyer tids spil med den mest fantastiske world building, og måden det er skrevet på er fantastisk, elsker hvordan vi langsomt finder ud af fortiden. Dette er nogle virkelig gode eksempler på, hvordan en historie fortælles lidt efter lidt. Med f.eks. Mit ynglings eksempel nogle audio beskeder fra en mand til sin Kone mens han er i krig.

  Elwood10-06-20 10:37

 • ★★★★1

  TLOU var også det første spil, som jeg fældede et par tårer til. Det samme gjorde jeg til slutningen på 1. sæson af The Walking Dead (altså Telltales forrygende spilserie, som er omtrent 14.327 gange bedre end tv-serien) og så netop også Horizon Zero Dawn, som Kenneth er inde på. Og helt enig, man! Fuldkommen blændende historiefortælling, og jeg kunne sagtens forestille mig spillet som en storladen, længerevarende tv-serie. Men det er næsten et problem, at spillet er HELT perfekt fortalt - for tv-seriens skabere vil sikkert føle sig nødsaget til at ændre nogle ting bare for at give det deres eget "touch". Argh!

  The Insider10-06-20 11:15

 • ★★★1

  Stakka Bo - Here We Go(again)

  www.youtube.com/watch

  Med det sagt: Chernobyl er sgu en udmærket mini serie!

  Gasivodo11-06-20 01:30

 • ★★★★0

  Rigtigt, jeg havde glemt Horizon Zero Dawn. Den kom også under huden. Og når jeg tænker mig om...faktisk blev jeg også rørt af The Witcher 3, da 

  Geralt endelig fandt Cirilla.

  Lars!11-06-20 10:15

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen