"The Last of Us"-skuespiller gentager sin rolle i tv-serien

Merle Dandridge skal spille frihedskæmperen Marlene i HBO-serien – en rolle hun også spillede i det oprindelige PlayStation-spil.

Tilbage i februar kom det frem, at "Game of Thrones"-stjernerne Pedro Pascal og Bella Ramsey skal spille Joel og Ellie i serien baseret på det ekstremt succesfulde PlayStation-spil, hvori de to personer navigerer gennem et fremtidigt, smadret USA, som er hærget af inficerede monstre og brutale bander.

Derudover har "Terminator: Dark Fate"-stjernen Gabriel Luna fået rollen som Joels heoriske lillebror, Tommy.

Og nu har HBO føjet endnu en skuespiller til ensemblet: Merle Dandridge, som skal spille lederen af The Fireflies: en flok frihedskæmpere, der bekæmper fremtidens militærregime og samtidigt forsøger at lave en vaccine mod den sygdom, der har forvandlet talløse mennesker til blodtørstige bæster.

Læs også: "Nikolaj Coster-Waldau burde have fået rollen!" - fans af "The Last of Us" er skuffede

Det bemærkelsesværdige ved hyringen af Dandridge er, at hun også spillede rollen som Marlene i de to "The Last of Us"-videospil.

Det er en beslutning, som sikkert vil glæde spillenes mange fans, alt imens de venter på nyt om tv-seriens premieredato.

Manuskripterne til "The Last of Us"-serien skrives af Craig Mazin ("Chernobyl"), som samarbejder med spillenes hovedforfatter, Neil Druckmann. Russiske Kantemir Balagov ("Closeness", "Beanpole") sidder i instruktørstolen.

Kommentarer

"The Last of Us"-skuespiller gentager sin rolle i tv-serien

  • ★★★★★1

    Så endte du med at gøre det aligevel :)

    Og mere on topic, glæder mig dælme til at se de første stills fra filmen, har stadigvæk forhåbning om de gør det rigtige med miljøet her, self. skal personerne ikke være cosplay perfekte i udscene, men man må gerne kunne se dem og ikke være i tvivl om, hvem det er, i modsætning til Uncharted filmen, hvor det eneste jeg pt. har set der minder mig lidt om Uncharted er det første billede vi så af Tom Holland med Drakes sædvanlige Adventure outfit.

    Men ja serien her er dælme spændt på at se hvad de finder på :)

    Elwood31-05-21 12:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen