"Nikolaj Coster-Waldau burde have fået rollen!" - fans af "The Last of Us" er skuffede

PlayStation-spillet "The Last of Us" bliver snart til en HBO-serie, og talløse fans ærgrer sig over, at den danske skuespiller ikke fik hovedrollen.

For nylig annoncerede HBO, at "Game of Thrones"-stjernerne Pedro Pascal og Bella Ramsey skal spille hovedrollerne i den kommende tv-serie "The Last of Us", som er baseret på det succesfulde PlayStation-spil af samme navn.

Det oprindelige spil handler om den hårdhudede Joel og den unge Ellie, der navigerer gennem et fremtidigt, smadret USA, som er hærget af inficerede monstre og brutale bander.

Men selvom Pascal er en yderst ombejlet og populær skuespiller netop nu ovenpå hans hovedrolle i "Star Wars"-serien "The Mandalorian", så er der bemærkelsesværdigt mange fans af videospillet, som gerne ville have set en anden skuespiller i hovedrollen: vor egen Nikolaj Coster-Waldau.

Læs også: "The Last of Us"-serien har fundet en ny instruktør

Som vi også tidligere har rapporteret på Moovy, så findes der eksempler på fanart derude, der skildrer Coster-Waldau i rollen som Joel. Og det amerikanske filmmedie Movieweb har optrevlet forbavsende mange "The Last of Us"-fans, der er stensikre på, at danskeren havde været perfekt i rollen.

En enkelt fan, Gwen, skriver på Twitter: "Pedro Pascal er en fantastisk skuespiller, men jeg ville ønske, de havde overvejet at hyre Nikolaj Coster-Waldau. Jeg har også ofte set, at ['The Last of Us']-fans stemmer på Waldau i afstemninger om, hvem der skal spille Joel."

En anden fan, Simon, skriver: "Nikolaj skulle have været Joel" efterfulgt af en græde-emoji. Lidt i samme dur skriver Pau: "Jeg er vildt skuffet over, at Pedro Pascal spiller Joel. Mit førstevalg har altid været Nikolaj Coster-Waldau." Endnu flere lignende reaktioner kan ses hos Movieweb.

Flere fans refererer til thrilleren "The Silencing", hvori Coster-Waldau medvirker og spiller en hårdhudet, lavmælt jæger à la Joel. Traileren til den kan ses herunder, hvorefter man selvfølgelig kan gruble over, om Coster-Waldau havde været en god kandidat til rollen som Joel, som altså gik til hans "Game of Thrones"-kollega:

Kommentarer

"Nikolaj Coster-Waldau burde have fået rollen!" - fans af "The Last of Us" er skuffede

 • ★★★★1

  Med al ære og respekt til Nikolaj Coster-Waldau, så er Pedro Pascal både en bedre skuespiller og et større navn, så det undrer mig ikke, at valget faldt på ham.

  Kruse20-02-21 12:22

 • 0

  ^^ Agreed

  ccbj20-02-21 12:44

 • 1

  Ved ikke om jeg er enig i, at Pascal er en bedre skuespiller. 
  synes ikke han har hårdheden til at spille Joel, i stemme eller fremtræden. 
  når det så er sagt, så er folkene i Naughty Dog sjældent useriøse med deres ting, og de har da været inde over, eller Niel Drauchman (eller hvad han hedder) har. Så mon ikke han er blevet testet i hoved og r**. 
  Waldau er jo næsten 1-1 i udseende, og han må have været til casting, med alle de rygter. Så mon ikke bedste mand vandt.


  Bare sjovt at Pasfalt spiller en karakter, der lider samme skæbne, som i GoT. Ish. 

  Gladiator20-02-21 22:43

 • ★★★★0

  Serien omhandler kun første spil, så alle comments omkring ting der sker videre hen tager jeg nu ikke så meget hensyn til. Desuden skal spil og serie jo heller ikke være Carbon copy af Hinanden.

  Som Troy Baker selv udtaler han glæder sig til at se de ting der gør Pedro’s, Joel anderledes og til måske også at være uenig i de valg han fortager sig.

  Elwood20-02-21 23:41

 • 0

  Havde været meget fed casting. Er ikke kæmpe fan a Pedro, som mangler noget hårdhed i hundeøjnene. 

  Patriarch21-02-21 06:28

 • ★★★★2

  ..er 100% græskkatolsk!  Da denne omgang følelsespladder(he-he 2'eren er det?) gik x86 forbi! 

  Men kondolerer dog med glæde til alle I konsolaber - nu i hysteri?

  Gasivodo21-02-21 21:35

 • ★★★★5

  ..er 100% græskkatolsk!  Da denne omgang følelsespladder(he-he 2'eren er det?) gik x86 forbi! 

  Men kondolerer dog med glæde til alle I konsolaber - nu i hysteri?

  ok.

  Elwood21-02-21 22:57

 • ★★★★1

  ok.

  HEY! At kondolere er en velmenende gestus!

  Gasivodo22-02-21 00:43

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen