Trailer: Mary Elizabeth Winstead slår på tæven som lejemorder i "Kate"

"John Wick" møder "Atomic Blonde" i den røvsparkende "Kate".

Først tog Keanu Reeves hævn som pensionerede lejemorder i "John Wick"-trilogien, og siden sparkede Charlize Theron røv i "Atomic Blonde", mens "Gunpowder Milkshake" samlede et hold af morderiske kvindelige lejemordere, som alle søgte hævn.

Nu melder en ny professionel morder sig i rækken, for Mary Elizabeth Winsteads ("10 Cloverfield Lane") Kate søger nemlig også hævn over sine fjender i filmen med titlen "Kate".

HØR OGSÅ: MOOVY PODCAST EPISODE #9 - BLACK WIDOW, FEAR STREET: PART I & II OG GUNPOWDER MILKSHAKE

"Kate" omhandler en lejemorder, der får til opgave at myrde et højtstående yakuza-medlem i Japan. Men Kate er blevet forgiftet under attentatet, der slår fejl, og nu har hun 24 timer til at finde bagmændene og få sin hævn, inden hun dør. Det byder på en blodig tur gennem Tokyos gader, hvor hun må alliere sig med en benhård teenagepige.

Udover Mary Elizabeth Winstead medvirker Wood Harrelson også i filmen. "Kate" får premiere 10. september på Netflix.

Kommentarer

Mary Elizabeth Winstead slår på tæven som lejemorder i "Kate"

 • ★★★0

  Videoens Youtube thumbnail ligner et spil. Der skal måske lige skrues en anelse ned for photoshop næste gang.

  Essal 6-08-21 09:41

 • ★★★★0

  Hverken Atomic Blonde eller Anna er ret meget værd, så kan de putter nok så mange kvinder i hovedroller, når manuskriptet er skidt. 

  Babo 6-08-21 11:00

 • ★★★★★0

  Jeg er helt tosset med Mary Elizabeth Winstead og er stor fan af Woody Harrelson, så jeg giver gerne filmen en chance også selvom den rigtigt nok ser noget generisk ud angående plottet og karaktererne. 

  Det eneste der irriterer mig en smule er, at der partout skal være en bi-karakter med - her den japanske pige - som med jævne mellemrum skal fortælle både Mary Elizabeth Winsteads karakter og hendes modstandere - og dermed os som publikum - hvor badass en kvinde MEW er.

  Dette er helt unødvendigt, da MEW's gøren og laden allerede i sig selv viser hvor badass hun er og er sådan en lidt nedladende måde at kommunikere sit feministiske budskab på til os tilskuere.

  NightHawk 6-08-21 13:22

 • ★★★★3

  gud hvor jeg savner den tid med kvindelige helte, der netop bare var bad ass uden et latterligt budskab til følge. Trinity, The Bride, Connor, Ripley er allesammen herlige karakterer som jeg kan sætte på, uden at irriteres over en ‘skjult’ dagsorden. Så var de oveni seje. Jeg har ikke nogen favoritter indenfor de senere år. Jeg kunne dog fint lide en som dr Shaw i Prometheus. Ellers er det dæleme tyndt. 

  Babo 6-08-21 13:51

 • 0

  Hvordan kan det være at en lejemorder - som vel trods alt skal holde lav profil - kører rundt i en selvlysende lilla bil......?

  TheRealLukeSkywalker 7-08-21 09:39

 • ★★★★0

  Hvordan kan det være at en lejemorder - som vel trods alt skal holde lav profil - kører rundt i en selvlysende lilla bil......?

  Det er hendes pussy wagon :)

  Babo 7-08-21 10:10

 • 0

  Det er hendes pussy wagon :)

  Tjek, så giver det selvfølgelig mening. En 'Pussy Wagon' skal man have som kvindelig lejemorder :-)

  TheRealLukeSkywalker 7-08-21 10:27

 • ★★★★★★0

  pussy wagon

  Burde den så ikke være lyserød og behåret?

  T. Nielsen 7-08-21 10:29

 • ★★★★0

  Burde den så ikke være lyserød og behåret?

  De arbejder stadig på det i post :)

  Babo 7-08-21 10:49

 • ★★★★★★0

  De arbejder stadig på det i post :)

  Ha:D

  T. Nielsen 7-08-21 11:09

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen