Trailer: Trailer til "Veep"-skabers næste komedie "The Death of Stalin"

Entertainment One har nu udgivet traileren til "The Death of Stalin", den nyeste film fra instruktør Armando Iannucci. Iannucci er nok bedst kendt for at have skabt HBO-serien "Veep", men han har også tidligere stået bag kameraet på bl.a. "In the Loop" fra 2009 og den engelske komedieserie "I'm Alan Partridge" med Steve Coogan.

I "The Death of Stalin" bryder magtkampen ud blandt Stalins inderste cirkel, da diktatoren kollapser og afgår ved døden. Hans ministre må nu bruge alle tænkelige kneb for at bevare deres indflydelse og prøve at holde situationen under kontrol. Alle har de forskellige motiver for at ville tilrane sig magten i Sovjetunionen, men de har dog én ting tilfælles: et desperat håb om overlevelse midt i alt kaosset.

Filmen byder på Steve Buscemi ("Boardwalk Empire"), Rupert Friend ("Hitman: Agent 47"), Andrea Riseborough ("Nocturnal Animals"), Olga Kurylenko ("Quantum of Solace"), Paddy Considine ("Macbeth") og Jason Isaacs ("Star Trek: Discovery"). Derudover dukker Jeffrey Tambor ("The Accountant") og "Monty Python"-medlemmet Michael Palin op.

"The Death of Stalin" lander i de britiske biografer til efteråret, mens det endnu er uvist, hvorvidt vi får fornøjelse af komedien herhjemme. Du kan se filmens trailer herunder.

Kommentarer

Trailer til "Veep"-skabers næste komedie "The Death of Stalin"

 • ★★★★★★0

  Jeg grinede:-)

  T. Nielsen13-08-17 13:25

 • ★★★★★0

  Sjovt! 

  Lars!13-08-17 15:39

 • ★★★0

  Den ser spændende ud. Det også en velvalgt begivenhed til en kulsort komedie.

  Benway13-08-17 16:06

 • ★★★★★0

  Jeg fandt ikke traileren helt så sjov, som jeg havde håbet, men jeg er fan af Armando Iannucci, så det er helt sikkert en film jeg vil holde øje med.

  Kruse13-08-17 17:10

 • ★★★★★★0

  Den ser spændende ud. Det også en velvalgt begivenhed til en kulsort komedie.

  Fuldstændig enig! Den gad jeg godt se med Bruce:-D

  T. Nielsen13-08-17 20:38

 • ★★★★★0

  Det kunne have været rigtig sjovt, hvis Rusland selv havde lavet denne film :)

  chandler7513-08-17 20:58

 • ★★★0

  Det kunne have været rigtig sjovt, hvis Rusland selv havde lavet denne film :)

  Under Putin tror jeg, det ville havde været komplet utænkeligt. Efter hvad jeg har forstået, er man begyndt at lægge låg på kritik af Stalin og fortidens mange andre synder.

  Benway13-08-17 21:25

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen