Trailer: Nicolas Winding Refn giver smagsprøve på sin bloddryppende tv-serie "Too Old to Die Young"

Instruktøren af "Drive" og "The Neon Demon" har kastet sig over tv-formatet, og der er endnu en gang skruet op for æstetikken.

Efter premieren på sin seneste film "The Neon Demon" fra 2016 annoncerede den danske auteur Nicolas Winding Refn, at han ville kaste sig over en tv-serie. Det er blevet til dramakrimiserien "Too Old to Die Young", som du nu kan få første kig på i form af en teaser-trailer herunder.

"Too Old to Die Young" foregår i Los Angeles og omhandler politibetjenten Martin, der efter sin partners død bliver trukket ned i byens kriminelle underverden. Serien beskrives som en eksistentiel rejse, og i underverdenen må Martin stå ansigt til ansigt med den japanske yakuza, mexicanske kartelmordere, voldelige teenagere og ikke mindst den russiske mafia.

"Whiplash"-stjernen Miles Teller indtager hovedrollen som Martin, mens Jena Malone, som Refn arbejdede sammen med på "The Neon Demon", også er med. Derudover kan blandt andet John Hawkes ("Winter's Bone"), William Baldwin ("Flatliners"), Nell Tiger Free ("Game of Thrones"), Babs Olusanmokun ("The Defenders") og Callie Hernandez ("Alien: Covenant") ses på rollelisten.

"Too Old to Die Young" er instrueret af Nicolas Winding Refn, som også har skrevet den i samarbejde med Ed Brubaker ("Westworld").

Serien er produceret i samarbejde med Amazon og forventes at få premiere på deres streamingtjeneste, Amazon Prime, engang i 2019.

Kommentarer

Nicolas Winding Refn giver smagsprøve på sin bloddryppende tv-serie "Too Old to Die Young"

 • 1

  Det lugter i hvert fald langt væk af Refn. Bliver spændende om det også har substans, eller om det kun har stil :)

  Nagash24-05-18 00:01

 • ★★★0

  Kedelig trailer. 

  Serien kan stadig være god, men traileren gjorde intet for mig.

  Essal24-05-18 07:59

 • ★★★★★0

  Ja, det ligner "Pusher" blandet med den visuelle stil fra de sidste tre film. Jeg blev ikke ligefrem klogere på serien, så en noget skuffende oplevelse. 

  NightHawk24-05-18 22:06

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen