Den gamle Lois Lane kan ikke fordrage den nye

Margot Kidder, som spillede Supermans flamme, Lois Lane, i de fire første "Superman"-film, er bestemt ikke fan af den nye udgave af DC-karakteren, som spilles af Amy Adams.

"De hyrede en af verdens bedste amerikanske skuespillerinder, Amy Adams, og gav hende intet at lave! Altså, hvor dumt er det ikke?!" siger Kidder i et helt nyt interview med HeyUGuys og fortsætter: "De gjorde hende bare til 'kæresten' – en rolle, som ellers uddøde efter kvindebevægelsen i 60'erne."

Kidder føler også, at de oprindelige "Superman"-film er bedre end Warner Bros. og DC's nye produktioner: "Folk vender stadig tilbage til de gamle film, fordi de er bedre skrevet og instrueret. Nu til dags handler det bare om at tilfredsstille en ung målgruppe."

Margot  Kidder ville dog ikke have noget imod at få en gæsterolle på en af DC's mange tv-serier såsom "Legends of Tomorrow" og "Supergirl".

Kidder spillede over for Christopher Reeve i Richard Donners oprindelige "Superman"-film fra 1978 samt de tre fortsættelser: "Superman II", "Superman III" og "Superman IV: The Quest for Peace". Adams har spillet rollen i Zack Snyders "Man of Steel" og "Batman v Superman: Dawn of Justice" og vender tilbage i endnu flere kommende DC-film.

Kommentarer

Den gamle Lois Lane kan ikke fordrage den nye

 • ★★★★0

  Nu fandt de jo faktisk på noget, som Lois Lane kunne være optaget af i BvS ... problemet for mig er nok nærmere, at det ikke rigtig syntes at have nogen væsentlig forbindelse til de 1000 andre ting, som også foregik i den film, og at det derfor virkede til at være smuglet ind for at give en illusion af, at Lois Lane var mere end bare Supes kæreste. 

  Riqon 5-09-16 15:37

 • ★★★0

  Ja, hele hendes "historie" virkede vanvittigt påklistret, og jeg synes også, det er vildt, at en Lois Lane i det 21. århundrede primær agerer "hende, der altid skal reddes og ikke kan klare sig selv". 

  The Insider 5-09-16 16:13

 • ★★★★0

  Det er svært at være uenig med hende. Amy Adams er spildt i en kedeligt skrevet rolle. Men det er nu heller ikke fordi at de andre karakterer i "Man of Steel" og "BvS" er specielt bedre skrevet og realiseret.

  Kruse 5-09-16 17:27

 • ★★0

  Margot Kidders Lois Lane skulle da også reddes adskillige gange. Superman skruede endda tiden tilbage for hendes skyld.

  Uanset rødstrømpebevægelsen, kvinders ligestilling o.s.v. er kvinder jo stadig sårbare og udsatte. De går ikke allesammen til selvforsvar eller lærer kampsport - de færreste af dem er ligeså fysisk store og stærke som mænd. De færreste af dem har været gennem militær træning. De færreste af dem er gode til at slås. De udsættes stadig for vold i hjemmet, de er stadig ofte "nemme" ofre i krige (i lighed med børn), de oplever stadig sexchikane, overgreb og voldtægt rundt omkring i verden. Så tanken om at de behøver beskyttelse har egentlig overhovedet ikke noget at gøre med at være moderne eller gammeldags i sin skildring og/eller syn på dem. Næh, det er bare sådan det er og vil blive ved med at være.

  BN 5-09-16 18:12

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen