Den populære politiserie "New York Blues" genopstår

Serien vil have fokus på Andy Sipowicz' nu voksne søn, der forsøger at blive kriminalbetjent.

Hvis navne som Andy Sipowicz, Bobby Simone, Greg Medavoy og Diane Russell lyder bekendt, har man nok stiftet bekendtskab med tv-serien "New York Blues" – eller "NYPD Blue", som originaltitlen lyder.

Serien kørte fra 1993-2005 og med en lang række udskiftninger i skuespillerne undervejs. En af de betjente, der holdt skansen hele vejen igennem, var Andy Sipowicz – spillet af Dennis Franz.

Ifølge Deadline er der nu bestilt et pilotafsnit til en ny udgave af serien, der denne gang vil have fokus på Sipowicz' voksne søn. I den nye serie er sønnen en politibetjent, der forsøger at blive kriminalbetjent ligesom sin far. Og ligesom sin far er han et temperamentsfuldt brushoved, der drikker for meget og er rap i replikken.

Smigret, men ikke interesseret

For fans af serien bliver det desværre ikke til et gensyn med Andy Sipowicz. Den nu 73-årige Dennis Franz fortæller, at han blev kontaktet af folkene bag serien, og at han var smigret, men ikke interesseret.

I stedet er Andy Sipowicz i serien blevet myrdet, og hans søn skal forsøge at opklare mordet.

"NYPD Blue" kørte i 12 sæsoner og vandt 20 Emmy-priser.

Kommentarer

Den populære politiserie "New York Blues" genopstår

  • 0

    Jeg er ret begejstret for NYPD, men synopsisen gør mig lidt trist. Den er egentlig meget i ånd med historien i serien, men med alt det som Sipowicz har været i gennem, så er det lidt trist at han nu er blevet myrdet. Det kunne han i det mindste været blevet lidt tidligere, så han ikke skulle igennem alle de smertefulde tab.

    Udover det, så tror jeg såmænd godt serien vil kunne fungere, da de jo blot kan tage fat i den kriminalitet som foregår i New York i dag. Så længe hovedpersonerne er velskrevne og interessante.

    Whispering Horse25-10-18 19:06

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen