Disney-instruktør bekræfter fanteori: "Frost" og "Tarzan" hænger sammen

Fans af Disneys animationsfilm "Tarzan" fra 1999 og "Frost" fra 2013 har spekuleret i, om de to film mon har en forbindelse. Teorien går på, at de to søstre Elsa og Anna fra "Frost" har en bror, nemlig Tarzan. Søstrene er forældreløse i "Frost" grundet moderen og faderens død i et skibsforlis. Fans har dog påstået, at forældrene overlevede forliset og drev i land på en øde ø, hvor de bosatte sig med deres søn Tarzan, som blev født umiddelbart før katastrofen. Senere blev Tarzans forældre dræbt af en leopard, hvilket medførte, at Tarzan blev opfostret af gorillaer. 

Og ifølge instruktøren af "Frost", Chris Buck, er det rent faktisk tilfældet, at de to film hænger sammen.

Han udtaler: "Naturligvis døde Anna og Elsas forældre ikke. Jo, der var et skibsforlis, men de var på havet lidt længere, end vi troede, fordi moderen var gravid, og ombord på skibet fødte hun en lille dreng. Forliset kom, og på en eller anden måde blev de skyllet langt, langt væk fra de skandinaviske farvande, og de endte i junglen. De ender med at bygge et træhus og bliver dræbt af en leopard, så deres drengebarn bliver opfostret af gorillaer," siger Buck, inden han konkluderer: "Så i mit lille hoved er Tarzan Anna og Elsas bror."

Om Disneys næste animationsfilm "Vaiana", der får premiere til februar, har forbindelse til andre af Disneys klassikere, må tiden vise.

Kommentarer

Disney-instruktør bekræfter fanteori: "Frost" og "Tarzan" hænger sammen

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen