"Dødbringende våben 5" rykker nærmere med Mel Gibson, Danny Glover og Richard Donner om bord

De aldrende herrer er åbenbart ikke "too old for this shit" endnu.

Under alle omstændigheder er skuespillerne Mel Gibson og Danny Glover samt instruktøren Richard Donner opsatte på at lave en femte "Dødbringende våben"-film.

Trioen har arbejdet sammen på alle de fire foregående film, der udkom i hhv. 1987, 1989, 1992 og 1998, og som sammenlagt har indtjent knap 1 mia. dollars på verdensplan.

I serien spiller Mel Gibson den fandenivoldske politibetjent Martin Riggs, mens Danny Glover giver den som den ældre, mere stilfærdige Roger Murtaugh. Det umage par tvinges til at samarbejde, og de viser sig hurtigt at udgøre en fantastisk duo.

Nu har produceren Dan Lin været ude med en lovende opdatering vedrørende en ny film i franchisen:

"Vi forsøger at lave den sidste 'Dødbringende våben'-film. Og [Richard Donner] vender tilbage. Det originale cast vender tilbage. Og det er bare fantastisk. Historien er meget personlig for Donner. Mel og Danny er klar, så det handler om at få manuskriptet på plads".

Den første "Dødbringende våben" blev skrevet af en dengang 26-årig Shane Black, og filmen blev manuskriptforfatterens helt store gennembrud i Hollywood. Det vides ikke, hvorvidt Black er med i skriveprocessen på den nye film, men mon ikke han får et tilbud, som han ikke kan sige nej til?

Kommentarer

"Dødbringende våben 5" rykker nærmere med Mel Gibson, Danny Glover og Richard Donner om bord

 • 0

  Det lyder ikke dårligt, håber jeg virkelig bliver til noget :-)

  Weird_J29-01-20 12:16

 • ★★★★★0

  Jaaaa tak 

  Wayne29-01-20 12:16

 • ★★★★0

  Jeg husker ikke 3’eren og 4’eren som særligt vellykkede. Men ærlig talt husker jeg dem bare ikke særlig godt overhovedet. Jeg er dog helt sikkert klar på en 5’er alligevel =)

  David Lund29-01-20 12:44

 • 0

  Jeg husker ikke 3’eren og 4’eren som særligt vellykkede. Men ærlig talt husker jeg dem bare ikke særlig godt overhovedet. Jeg er dog helt sikkert klar på en 5’er alligevel =)

  Joe Pescis rolle irriterede mig helt vildt i 3ern, heldigvis var han ikke helt så træls i 4ern.

  Weird_J29-01-20 12:51

 • ★★★★0

  Jeg har det ambivalent med denne nyhed. På den ene side ville jeg elske at se de to gamle gutter og resten af castet tilbage på det hvide lærred fordi, at deres kemi og humør bare er så smittende, at man bliver helt glad i låget. På den anden side så sluttede serien ellers tæt på perfekt med "Lethal Weapon 4", endda komplet med en montage lavet som et familiealbum over hele serien.

  Derudover var det også ret fedt den måde, som Richard Donner og Co brugte Mel Gibson og Danny Glovers alder på ifht historien og duellen mod filmens hovedskurk spillet af Jet Li. Så med det in mentes kunne 5'eren potentielt komme til at føles som en omgang udvandet deja vu og det ville være ærgerligt, hvis det blot var tale om en gentagelse, når nu 4'eren sluttede så fedt som den gjorde.

  Jeg husker ikke 3’eren og 4’eren som særligt vellykkede. Men ærlig talt husker jeg dem bare ikke særlig godt overhovedet. Jeg er dog helt sikkert klar på en 5’er alligevel =)

  3'eren havde en svag historie og som Weird J helt rigtigt skriver, så var Joe Pesci som egendomsmægler et ret kikset og irriterende indslag. Men 3'eren er alligevel en ganske ok sequel ved det, at action-scenerne stadigvæk er ret fantastiske og at Gibson og Glovers kemi og ping-pong stadig er meget underholdende. Og så er Stuart Wilson som skurken også herlig nederdrægtig. Plus at man også bliver introduceret for René Russos karakter som Gibsons soulmate.

  4'eren er dog væsentligt bedre mht. historien og så har den to af seriens absolutte bedste action-sekvenser i form af en helt forrygende biljagt, samt den episke duel mod Jet Li til sidst, som lige må være noget for dig som kampsports-fan. :) 

  NightHawk29-01-20 14:08

 • ★★★★★0

  Glover var allerede To old for this shit i 1987

  Hvad er han så 33 år senere? :-)

  Wayne29-01-20 14:06

 • ★★★★★0

  Kom lige i tanke om denne fine hilsen til serien;

  www.youtube.com/watch

  Wayne29-01-20 14:15

 • ★★★★★★1

  Synes det lyder som en dårlig ide. De to første var rigtig fede i sin tid. De to næste var måske gode, men kvaliteten faldt og jeg har svært ved at se at man her 22 år senere, kan have ret meget at byde ind med. 

  T. Nielsen29-01-20 14:55

 • ★★★★0

  Forstår ikke jeres frustrationer omkring denne nyhed. Det gik jo skidegodt for Indy 4!! Ahem. Nå, men som der står i nyheden, betyder historien i denne åbenbart meget personligt for Donner, så jeg har tiltro til, at der er en chance for, at den kan måle sig med de tidligere film. 

  David Lund29-01-20 15:36

 • ★★★★1

  Har kun en kommentar no De-ageing.

  Elwood29-01-20 17:22

 • 0

  Shane Black var da vist skide sur på WB, da han ville dræbe Riggs i 2’eren, og selskabet sagde “nej”, da de tjente kassen... Så spændt på om han ikke bare joiner ind for at dræbe Riggs igen..

  Frygter lidt en 5’er, da det hurtigt kan ende med en bittersød smag, ift 4’eren, som netop sluttede kanon. Tænker man ser lidt for meget i Han Solo retningen, og dræber Riggs, og det var rart at en så forpint karakter fik fred til slut i 4’eren. Serien dur ikke til en trist slutning, synes jeg personligt.. 

  Når det så er sagt, så elskede jeg filmene, til trods for irriterende karakterer - I nævner Joe Pesci, jeg tænker mere Chris Rock i 4’eren... 

  Så jeg ville 100% hoppe i biografen og se finalen på serien. Den må gerne starte lige så episk, som 4’eren, med Roger i hjerteunderbukser!

  Gladiator30-01-20 13:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen