Dwayne Johnson er færdig med "Fast & Furious"-franchisen

Det mangeårige mundhuggeri mellem Johnson og Vin Diesel resulterer nu i, at den førstnævnte superstjerne trækker i nødbremsen.

Det eneste, der tilsyneladende er større end motorerne og kølerhjelmene i de actionfyldte "Fast & Furious"-film, er de egoer, som befinder sig bag rattene.

To af Hollywoods største actionstjerner, Dwayne Johnson og Vin Diesel, har optrådt sammen i flere af franchisens film som hhv. superagenten Luke Hobbs og den fartglade eksforbryder Dominic 'Dom' Toretto. Men under optagelserne til "Fast & Furious 8" tilbage i 2016 blev d'herrer uvenner.

Den normalvis tilforladelige og diplomatiske Johnson betegnede dengang Vin Diesel som "chicken shit" og "candy ass" (læs: et kujonagtigt fjols). Nogle anonyme kilder påstod, at Diesel - som også producerer franchisens film - frustrerede Johnson ved konstant at møde sent op på settet. Andre påstod, at Johnson var utilfreds med, at Diesel angiveligt havde overtalt filmholdet og -selskabet til at skære ned på antallet af scener med Johnson. De to mænd har i øvrigt ingen scener sammen i "Fast & Furious 8".

Læs også: Optagelserne til 10. og 11. "Fast & Furious"-film går i gang i januar

Det er da også påfaldende, at Johnson optrådte i spin-off-filmen "Fast & Furious: Hobbs & Shaw", mens skuespilleren var helt fraværende (og hans karakter bliver ikke engang nævnt) i "Fast & Furious 9", som i skrevne stund har indtjent knap 600 mio. dollars på verdensplan.

For et par år siden insinuerede både Diesel og Johnson, at stridsøksen var blevet begravet. Men Diesel genoplivede for nylig konflikten, da han i magasinet Men's Health udtalte, at mændenes konflikt simpelthen skyldtes Diesels forsøg på at tvinge en god præstation ud af Johnson, hvilket påkrævede lidt "kærlig tugt".

Og netop de ord har tilsyneladende resulteret i, at Johnson nu har lagt rollen som Luke Hobbs på hylden. Permanent. I et nyt interview med The Hollywood Reporter bliver Johnson spurgt ind til Diesels kommentarer og hans reaktion på dem:

"Jeg grinede, og jeg grinede højt. Jeg tror, at hans kommentarer fik alle til at grine. Mere vil jeg ikke sige. Jeg har ønsket alle held og lykke fremover. Held og lykke med 'Fast 9'. Held og lykke med 'Fast 10' og 'Fast 11' og alle de andre 'Fast & Furious'-film, som de laver, og som alle bliver uden mig."

For en måneds tid siden afslørede "Fast & Furious 9"-instruktøren Justin Lin ("Star Trek Beyond") ellers, at Dwayne Johnson formentlig ville vende tilbage i "Fast & Furious 10", som snart går i produktion.

Det er selvfølgelig heller ikke utænkeligt, at Diesel og Johnson (igen) finder fredspiben frem. Men først skal Diesels pibe nok få en anden lyd...

Den danske skuespiller Thue Ersted Rasmussen nød til gengæld sit samarbejde med Diesel i "Fast & Furious 9". Det kan I høre mere om i Moovy TV's interview med danskeren herunder:

Kommentarer

Dwayne Johnson er færdig med "Fast & Furious"-franchisen

 • 0

  DO NOT piss of The Rock...

  TheRealLukeSkywalker22-07-21 22:26

 • ★★★★★2

  De kom op at slås om Baby olien.

  Elwood23-07-21 13:38

 • 1

  The Rock har ikke brug for Fast and Furious, så han kan være ligeglad. Med Black Adam og Jumanjii, og hvad der ellers kommer, klarer han det nok.

  Alle kan dog overtales af en tilpas stor pengesæk, og den bliver nok væsentlig større nu, hvis han skal vende tilbage.

  Johnny4223-07-21 14:07

 • 0

  De kom op at slås om Baby olien.

  Ok jeg måtte lige tage mig til maven 

   Synes franchisen bør trække i håndbremsen!! Stenen skal bare fortsætte med stilen ala Jungle Cruise og Jumanji, de er nu underholdende nok til at fange min opmærksomhed

  Amigos24-07-21 11:57

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen