Optagelserne til 10. og 11. "Fast & Furious"-film går i gang i januar

De to næste "Fast & Furious"-film vil angiveligt afrunde franchisens hovedfortælling, som blev kickstartet for 20 år siden.

For nylig udkom "Fast & Furious 9", som ret beset er actionsagaens 10. kapitel, hvis man medregner spin-off-filmen "Fast & Furious: Hobbs & Shaw" fra 2019.

Men der er ingen tegn på, at franchisen er parat til at gå ned i gear, slippe koblingen og træde bremsen i bund. Seriens producer og største stjerne, Vin Diesel, har netop afsløret, at optagelserne til "Fast & Furious 10" og "Fast & Furious 11" går i gang allerede i januar 2022.

Læs også: Får vi måske "Jurassic World vs. Fast & Furious"? Instruktøren bag "Fast & Furious 9" er frisk!

Planen er dog umiddelbart, at "Fast & Furious 11" bliver den sidste film om franchisens centrale hold af heroiske racerkørere, der bekæmper grumme og grådige slyngler over hele kloden.

Der er dog planer om at producere flere spin-offs à la førnævnte "Fast & Furious: Hobbs & Shaw" – bl.a. en fortsættelse til netop dén film med Dwayne Johnson ("Jumanji: The Next Level") og Jason Statham ("Wrath of Man") samt en spin-off, der fokuserer på franchisens kvindelige helte, som bl.a. spilles af Michelle Rodriguez ("Fast & Furious 8") og Jordana Brewster ("Lethal Weapon").

Justin Lin ("Star Trek Beyond") instruerer både "Fast & Furious 10" og "Fast & Furious 11", efter at han allerede har lavet seriens 3., 4., 5., 6. og 9. kapitler.

Det vides endnu ikke, om danske Thue Ersted Rasmussen, som spillede skurk i "Fast & Furious 9", også vender tilbage i de kommende film. Herunder kan I se Moovy TV's interview med Rasmussen om hans hæsblæsende Hollywood-eventyr:

Kommentarer

Optagelserne til 10. og 11. "Fast & Furious"-film går i gang i januar

 • ★★★★★★0

  IMDb siger 5,5 til den seneste - så måske de sidste krampetrækninger?

  Wayne 6-07-21 15:00

 • 0

  Det trækker nok lidt ned, at sætte to "skuespillere" som John Cena og Vin Diesel overfor hinanden. Cena er grinagtigt ringe som skuespiller 

  Spike 6-07-21 16:09

 • 0

  De kan da kun overraske. Jeg grinede flere gange over den niende film nu her, da den flere (mange...) gange var så ufrivillig dum og plat, at det var til at tude af grin over. Jeg tror ikke hlet, at det var det, der var meningen?

  Ronni Pedersen 7-07-21 01:22

 • ★★★★0

  Sagde Diesel ikke for et års tid siden, at de ville stoppe efter 10 film?

  Så når de har lavet nr. 11 siger han sikker at de stopper efter nr. 15

  Åkepool13-07-21 17:11

 • 1

  Sagde Diesel ikke for et års tid siden, at de ville stoppe efter 10 film?

  Så når de har lavet nr. 11 siger han sikker at de stopper efter nr. 15

  Var der ikke noget med, at 10’eren blev “delt op” i to film, hvilket affødte film nr. 11? Under alle omstændigheder tror jeg, at din forudsigelse om film nr. 15 nok skal holde vand.

  Slayer14-07-21 01:08

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen