Hør temaet fra "Batman v Superman"!

Danny Elfman. Elliot Goldenthal. James Newton Howard. Hans Zimmer. Ja, mange store komponister har i årenes løb skrevet underlægningsmusik til Batmans filmiske bedrifter.

Den 24. marts kan man atter se nattens ridder i Zack Snyders "Batman v Superman: Dawn of Justice", og i Snyders film komponeres musikken af førnævnte Zimmer i fællesskab med den hollandske musiker Tom Holkenborg, der også er kendt som Junkie XL.

Flere af Holkenborgs elektroniske numre har optrådt i film som "Blade" og "Resident Evil", men har har også komponeret al originalmusik til film som "Divergent", "Black Mass" og "Mad Max: Fury Road". Og på SoundCloud kan man nu høre det første uddrag af Zimmer og Holkenborgs Batman-tema fra den kommende superheltefilm.

Kommentarer

Hør temaet fra "Batman v Superman"!

 • ★★★★★★0

  JXL var vist også ham der skabte et megahit ud af Elvis numret "A Little Less Conversation" hvis jeg husker ret. 

  T. Nielsen 6-02-16 09:54

 • ★★★0

  Og det forrygende soundtrack til "Mad Max: Fury Road", ikke mindst.

  Dolphinfriendly 6-02-16 21:12

 • ★★★★★★0

  Det nævnes i artiklen og jeg er enig med dog. Fedt fedt soundtrack!!!

  T. Nielsen 6-02-16 21:15

 • ★★★★0

  Plus gennembrudshittet "Billy Club" fra 1998, der åbenbart ikke var blot et one hit wonder :)

  chandler75 6-02-16 21:16

 • ★★★★★★0

  Dog = Dig = dolphinfriendly:-)

  T. Nielsen 6-02-16 22:07

 • ★★★0

  Ah - det havde jeg overset. :)

  Dolphinfriendly 6-02-16 22:51

 • ★★1

  At dømme ud fra det ene minut og tredive sekunder, som selvfølgelig kun udgør en brøkdel af det komplette score og derfor er det også for tidligt at sige noget endegyldigt, men det skal ikke stoppe mig for at gøre det alligevel (;P), så er jeg sgu en smule skuffet. For mig lyder det her meget som de mere bombastiske kompositioner fra TDKR. Hvilket på sin hvis ikke er så sært, nu når Hans Zimmer atter er involveret, men jeg havde håbet at de ville gå i en anden retning med musikken. For mange af de store blockbusters nu til dags har en tendens til at gå en anelse amok med de tunge/dybe bas bulder og brag, for det er åbenbart lige med "episk storslået action". Nuvel det er også bare min gammel sur mands holdning på trods af en alder på 25 år. ;)

  Lad os nu se hvordan det endelige resultat bliver, men efter de sidste par trailers og nu denne lille musik teaser, må jeg erkende at mine forventninger er ekstremt lave til BVS.

  Jeg var ellers vild med JXLs score til Fury Road, men denne musik teaser gør ikke rigtig det store indtryk. Det lyder sgu for meget som et sammenkog af TDK, Inception og TDKR.

   

  Essal 7-02-16 20:02

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen