Indiana Jones møder sin skæbne i nyt smugkig på "Indiana Jones and the Dial of Destiny"

Til sommer er manden med hatten atter klar til at banke nazister.

I forbindelse med nattens Super Bowl har Disney lanceret et nyt, actionfyldt kig på den femte film i "Indiana Jones"-sagaen med titlen "Indiana Jones and the Dial of Destiny". Du kan se tv-spottet herunder.

Harrison Ford er tilbage i glansrollen som den eventyrlystne arkæolog Indiana Jones, og han får bl.a. selskab af Mads Mikkelsen i rollen som nazi-skurken Voller, mens gode, gamle John Rhys-Davies gør comeback som Indys trofaste ven, Sallah. I rollen som Indys guddatter, Helena, finder vi "Fleabag"-stjernen Phoebe Waller-Bridge.

Læs også: Disney laver ny "Indiana Jones"-tv-serie

"Indiana Jones and the Dial of Destiny" udfolder sig i 1969 nogenlunde samtidigt med Apollo 11's rejse til Månen. Her tørner Indiana Jones atter sammen med ondsindede nazister, som han har bekæmpet siden den originale "Jagten på den forsvundne skat" fra 1981. 

For selvom nazisterne blev besejret under 2. Verdenskrig, så blev flere af det onde regimes videnskabsmænd hyret af USA under rumkapløbet, og i den nye film viser det sig, at flere af dem har skumle, skjulte planer.

"Indiana Jones and the Dial of Destiny" svinger ind i de danske biografer den 29. juni.

Kommentarer

Indiana Jones møder sin skæbne i nyt smugkig på "Indiana Jones and the Dial of Destiny"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen