Josh Brolin: Vi arbejder stadig på "Sicario 3"

Den Oscar-nominerede skuespiller insisterer på, at opfølgeren til "Sicario" og "Soldado" stadig er på tegnebrættet.

Denis Villeneuves prisbelønnede "Sicario" fra 2015 anses af mange som en af årtusindets bedste thrillers – en brutal og gribende skildring af kampen mellem USA's ordensmagt og Mexicos narkokarteller.

Filmen blev så stor en succes, at en fortsættelse, "Sicario 2: Soldado", udkom i 2018. Toeren fik også fine anmeldelser og klarede sig hæderligt finansielt, men selvom fortsættelsen lagde op til et tredje (og sidste) kapitel i "Sicario"-sagaen, så har filmen stadig ikke fået grønt lys.

Men en af skuespillerne, som medvirkede i begge film – Josh Brolin ("Dune", "Avengers: Infinity War") – fortæller The Hollywood Reporter, at "Sicario 3" så absolut ligger i støbeskeen.

Læs også: Josh Brolin: Derfor levede "Sicario 2" ikke op til den første film

I de to første "Sicario"-film spiller Brolin den nådesløse CIA-agent Matt Graver, som sammen med lejesvenden Alejandro Gillick, spillet af Benicio del Toro, bekriger kartellerne – ofte via lovløse og moralsk forkastelige metoder.

"Jeg ved ikke, hvornår vi laver den," svarer Brolin, da han bliver spurgt ind til en eventuel "Sicario 3". "Måske når vi er 80 år gamle!"

Brolin satser dog klart på at få lavet filmen inden 2048, hvor han netop fylder 80. Han afslører endda, at der allerede er blevet arbejdet en del på treerens manuskript – som formentlig skrives af den Oscar-nominerede Taylor Sheridan ("Wind River", "Yellowstone", "Hell or High Water"), som også skrev de to første film:

"Det ligger os meget på sinde, at vi skal lave den næste. Manuskriptet er både blevet skrevet og omskrevet. Så det ligger derude. Vi synes, at historien fortjener et tredje kapitel, hvis vi kan lave filmen på den måde, vi gerne vil lave den. Så giv ikke op!"

Brolin samarbejder snart nok en gang med Villeneuve på instruktørens "Dune: Del 2", hvori Brolin gentager rollen som den hårdtslående soldat Gurney Halleck. Den film udkommer i biograferne den 19. oktober 2023.

Kommentarer

Josh Brolin: Vi arbejder stadig på "Sicario 3"

  • ★★★★0

    Har egentlig ikke interessen og jeg fandt ikke rigtigt det kunne retfærdiggøres ordentligt med flere film i rækken. 

    Babo16-05-22 11:32

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen