"Luke Cage"-skurk får ny skurkerolle i James Camerons "Alita: Battle Angel"

Skuespilleren Mahershala Ali, der spiller "Luke Cage"-skurken Cottonmouth, har landet en af skurkerollerne i den længe ventede "Alita: Battle Angel". Ali skal spille karakteren Vector, der organiserer og fixer kampe i et gladiator-lignende spil kaldet Motorball, som filmens titelkarakter Alita (Rosa Salazar) deltager i.

Han tilslutter sig et cast, der også omfatter den dobbelte Oscar-vinder Christoph Waltz som Doctor Dyson, den Oscar-nominerede Jackie Earl Haley i en endnu ukendt rolle samt Ed Skrein ("Deadpool") som cyborg-skurken Zapan.

"Alita: Battle Angel" foregår i det 26. århundrede og fortæller historien om Alita, en kvindelig cyborg, der bliver reddet fra en skrotplads af Dyson. Den genopbyggede Alita kan kun huske sin træning i martial arts, så hun bliver en jæger, der får til opgave at opspore og eliminere ondskabsfulde kriminelle. Indenfor rammerne af et episk action-eventyr sigter filmen efter at udforske en ung kvindes rejse med at opdage sig selv og finde kærlighed.

James Cameron har været ved at udvikle filmatiseringen i over et årti, men nu hvor han er i pre-produktion på fire Avatar-sequels har han hænderne fulde og har overgivet tøjlerne til "Sin City"-instruktøren Robert Rodriguez. Filmen, som produceres af Cameron og hans faste partner Jon Landau for 20th Century Fox, påbegynder produktionen i næste måned.

Kommentarer

"Luke Cage"-skurk får ny skurkerolle i James Camerons "Alita: Battle Angel"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen