"Men in Black"-spin-off på vej fra Sony

Filmselskabet planlægger en ny film, der hverken vil byde på Will Smith eller Tommy Lee Jones.

Det har tidligere været rygtet, at filmselskabet Sony Pictures var interesseret i at udvide deres "Men in Black"-univers. Sidste kapitel er indtil videre "Men in Black 3" fra 2012, der endnu en gang bød på Will Smith og Tommy Lee Jones i hovedrollerne som de kontante mænd klædt i sort. Senest gik snakken så på en såkaldt crossover-film med "21 Jump Street"-filmserien, som ligeledes er en af filmselskabets mest succesfulde franchises.

Nu lader det dog til, at den idé er blevet droppet. I stedet planlægger studiet en ren spin-off-film af "Men in Black"-universet, der udelukkende vil beskæftige sig med nye agenter, som altså skal sparke gedigen rumvæsen-røv og forsøge at redde galaksen. Det betyder så også, at frontfigurerne for serien indtil videre – Smith og Jones – ikke bliver en del af denne nye film.

Det bliver Matt Holloway og Art Marcum, som skal skrive spin-off-filmen. Duoen har tidligere leveret manuskriptet til den første "Iron Man", ligesom de to herrer stod bag dette års "Transformers: The Last Knight". Den nye film beskrives som et eventyr, der udspiller sig på en mere verdensomspændende scene end tidligere set i filmserien og sammenlignes med "Jurassic World" i måden, hvorpå den genstarter og videreudvikler franchisen.

Resultatet af projektet forventes at kunne opleves i biograferne i maj 2019.

Kommentarer

"Men in Black"-spin-off på vej fra Sony

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen