Optimus Prime vs. tre-hovedet monster i ny plakat til "Transformers: The Last Knight"

Selvom der er et lille år til, at "Transformers: The Last Knight" rammer biograferne, har Paramount udsendt en første officiel plakat til filmen. Plakaten kan ses herunder.

Plakaten viser Autobot-lederen Optimus Prime, der med sit sværd ser ud til at slås mod et slags tre-hovedet monster, der ikke ligner nogen af de transformers, vi har set i tidligere film.

Det er endnu uvist, præcis hvad det er for en skabning (eller skabninger), men i baggrunden kan man se et iturevet Decepticons-flag, hvilket kunne indikere, at de to ting muligvis hænger sammen. Det skulle endvidere være sikkert, at filmen byder på et gensyn med netop Decepticons-lederen Megatron.

"Transformers: The Last Knight" har atter Michael Bay tilbage bag kameraet – ifølge ham selv for sidste gang. Filmen har amerikansk premiere 23. juni 2017.

Kommentarer

Optimus Prime vs. tre-hovedet monster i ny plakat til "Transformers: The Last Knight"

 • 0

  Yeah, it's gonna suck! I guarantee it... 

  Dominar Rygel XVI 2-08-16 18:04

 • ★★★★★0

  Jeg har endnu ikke fået set 4'eren. Det kræver sit, at mande sig op til en film, som man ved, man vil hade. Men den skal ses på et tidspunkt da.

  David Lund 2-08-16 18:49

 • ★★★★0

  ^Har prøvet TO gange, den er svær!!

  Men hele serien er svær, for mig i hvert fald.

  Men er også vokset op med tegneserien (i den tid den var på dansk)

  Gasivodo 2-08-16 19:03

 • ★★★★★1

  Men den skal ses på et tidspunkt da.

  Hvorfor? 

  Lars! 2-08-16 20:36

 • ★★★★★★1

  Hvorfor? 

  Tænkte det samme???!!! Han har klonet sig selv, det har jeg sagt før, med så meget tid til film, serier og spil og nu endda også film han ved han vil hade!

  T. Nielsen 2-08-16 21:05

 • ★★★★★0

  Hahaha! Jeg kan sgu ikke forklare det meget bedre end, at jeg gerne ser alle blockbusters, selvom det er et fåtal af dem, jeg egentlig kan lide. Sådan er det bare. Jeg ser alt muligt pis.

  David Lund 2-08-16 21:27

 • ★★★0

  Transformers 4 var så fjollet at det blev ufrivilligt komisk og underholdende, lyder til at den her bliver endnu mere fjollet. Så jeg skal se den på et tidspunkt, men ikke før den falder i pris, ryger op på en streaming site eller kan lånes på biblioteket. 

  MOVIE1000 3-08-16 04:50

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen