"Paddington"-instruktør skal muligvis stå bag kameraet på "Willy Wonka"

Forvent masser af charme og varme i eventyret om Willy Wonka fra "Charlie og chokoladefabrikken", hvis Paul King sætter sig i instruktørstolen.

Ifølge The Hollywod Reporter er instruktøren bag de særdeles charmerende og anmelderroste "Paddington"-film, Paul King, tæt på at indgå en aftale med Warner Bros. om at stå bag kameraet på "Willy Wonka". Filmen er baseret på Roald Dahls klassiske bog "Charlie og chokoladefabrikken", hvor rollen som den excentriske Wonka tidligere er blevet portrætteret af Gene Wilder og Johnny Depp i hhv. 1971 og 2005.

Der er endnu ikke sluppet meget ud om filmens plot, men rygterne vil vide, at det nye eventyr kommer til at fungere som en prequel og vil omhandle Wonkas unge år, inden han blev ejer af den sagnomspundne chokoladefabrik. Herunder hvordan han mødte de spøjse Oompa-Loompaer, der endte med at arbejde for ham. Der har endvidere været rygter fremme om, at Ryan Gosling er i kikkerten til rollen som den gådefulde ejer af chokoladefabrikken.

Foruden Paul King skulle produceren af "Paddington"-filmene, David Heyman, også være ombord på projektet, der får manuskript af Simon Rich, som blandt andet var med til at skrive Pixars "Inderst inde".

Udover at få en flot 6-stjernet anmeldelse her på Moovy udmærker "Paddington 2" sig ved at være den bedst anmeldte film nogensinde på sitet Rotten Tomatoes. 

Kommentarer

"Paddington"-instruktør skal muligvis stå bag kameraet på "Willy Wonka"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen