Ridley Scott har ingen fidus til superheltefilm

Instruktøren Ridley Scott er kendt for sin forskelligartede filmografi, fra sci-fi ("Blade Runner", "Alien") og historisk drama ("Gladiator") til krigsdrama ("Black Hawk Down") og krimithriller ("Hannibal"). Men efter næsten 40 års filmproduktion har han endnu at lave en superheltefilm – og med god grund:

"Superheltefilm er ikke min ting – og det er derfor, jeg aldrig har lavet en," udtaler han og fortsætter: "Jeg er blevet spurgt flere gange, men jeg kan ikke tro på superheltens spinkle og ikke-virkelige situation. Jeg har lavet den slags film – 'Blade Runner' er i virkeligheden en tegneserie, når man tænker over det; Det er en mørk historie fortalt i en uvirkelig verden. Man kunne næsten sætte Batman eller Superman i den verden, den atmosfære, bortset fra, at jeg ville have en skide god historie i modsætning til ingen historie."

Dette kunne tyde på en skjult kritik rettet direkte mod f.eks. Zack Snyders "Batman v Superman: Dawn of Justice", men Scott begrænser ikke sin foragt til superheltekonceptet og tilføjer, at "film hovedsagligt er temmelig dårlige."

Scott er lige nu executive producer på den nye miniserie "Taboo" med Tom Hardy i hovedrollen, som har premiere på HBO Nordic 7 januar, samt producer på den kommende "Blade Runner 2049". Hans næste film, "Alien: Covenant", kommer i biograferne 18. maj 2017.    

Kommentarer

Ridley Scott har ingen fidus til superheltefilm

 • ★★★★★★0

  Sagde manden hvis figurer kun kan løbe ligeud. :D

  Men seriøst, hvorfor skal vi have en nyhed hver gang en instruktør synes at en given genre er kedelig?

  Zero Cool 2-01-17 20:45

 • ★★★★★★0

  Meninger er som røvhuller......

  T. Nielsen 2-01-17 20:47

 • ★★★★0

  Fordi Star Wars og superhelte stuff, altid er topic og earth shattering news. 

  Babo 2-01-17 20:50

 • ★★★0

  Hvis jeg forstår ham ret, tror jeg at jeg har det lidt på samme måde. Jeg kan ikke identificere mig med det og derfor forekommer det mig ligegyldigt. Har det svært med meget surrealisme af samme grund.

  Aranyhajú Nyárszépe 3-01-17 00:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen